Fredagsfavorit: Elvital Fibralogy

IsaDora Sugar Nails Pastels Spring Candy

IsaDora Sugar Nails Pastels

Når neglene skal pyntes er der masser af pasteller at vælge i mellem, både når det gælder almindelig neglelak, og selv de lækre teksturlakker er der kommet mange fine varianter af efterhånden. IsaDora lancerede en lillebitte men meget overbevisende kollektion af deres Sugar Nails til dette forår.

Fem Fine Farver
Som nævnt er kollektionen lille, kun fem lakker består kollektionen af, til gengæld er IsaDora Sugar Nails Pastels virkelig fine. Som du ved holder jeg mest af at kombinere lakkerne, men oftest har jeg faktisk brugt dem næsten som på billedet bare i en anden rækkefølge.

 • 131 Lemon Soda: En fin lys citrongul nuance.
 • 132 Peach Nectar: En sart ferskennuance.
 • 133 Macaron: En lys pistaciegrøn nuance.
 • 134 Bon Bon: En sart babylyserød nuance.
 • 135 Cotton Candy: Den fineste lyse syrenlilla nuance.

Fælles for alle IsaDoras lakker er en god bred pensel og virkelig god dækkeevne. På samtlige negle har jeg to lag lak. Du skal være opmærksom på, at nogle af teksturlakkerne først ser ru ud, når de tørrer op.

Du finder IsaDora Sugar Nails i Magasin, hvor lakkerne koster 79 kroner. Du kan også finde dem i Magasin Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Mette

  Åh, den lysegule er godt nok fin – og den vil være SUPER lækker til solbrune fingre! Jeg skal SÅ meget have fingre i den :-)

  Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om en farve på hver finger konceptet. På den ene side minder det mig lidt for meget om Mette 8 år, som legede med neglelak, og på den anden side ser det jo lidt fint ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh de er fine. Især er jeg vild med den gule og lilla :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Elvital Fibralogy