Self Care Shop: En anmeldelse

Fredagsfavorit: Depend Rough Sweet

Depend Rough Sweet

Fra venstre mod højre er det 2093, 2094, 2091, 2092, 2095, 2096 og 2099

Der er to kollektioner, som jeg har hygget mig ekstra meget med her i foråret. Den ene er Gwen Stefani for OPI, den anden er Rough Sweet fra Depend. Katja var ikke videre begejstret over holdbarheden på tæerne, men de har nu holdt rigtig fint på mine fingernegle. Der er tolv forskellige farver i kollektionen, hvoraf jeg altså kun kar brugt syv på billedet ovenfor. En anden favorit fra kollektionen er den lysegrønne 2097 som har ekstra meget glitter.

Teksturlakker
Det er ikke noget nyt, at jeg er vild med teksturlakkerne. Og forårskollektionen fra Depend består netop af en masse pastelfarvede varianter. Det er svært ikke at blive i forårshumør af de fine farver, og de er af samme grund blevet luftet en del. Som sædvanlig er de blevet brugt både alene og til lidt leg. Du kan se alle farverne på Depends eget site.

Designet
Til dette design har jeg brugt den hvide 2093 som base. Derefter malede jeg trekanter som mødtes på midten med 2094, 2091, 2092, 2095, 2096 og 2099. Du kan bruge tape til at afgrænse trekanterne, men jeg valgte bare at gøre det med en lille pensel.

Du finder Depend Rough Sweet i Matas, hvor de koster 39 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Self Care Shop: En anmeldelse