Tirsdagstip: Få ekstra glød og mere rabat

01.04.14

Asos sale

De der mails jeg talte om i går, kan godt have en mindre heldig effekt på min shoppelyst, i dag fik jeg nemlig en rabatkode mere til Asos, og så nu sidder jeg og sukker (igen) over det ur, jeg forelskede mig i for noget tid siden.

Asos har netop sendt en rabatkode ud, der giver 10 procent ekstra på alle udsalgsvarer.

Koden er MORE10 og den virker til kl. 9 den 4. april på Asos’ udsalg.

En god base
Men det  var noget helt andet, jeg ville tale om. I fredags var jeg i Sephora og blev forkælet af den sindssygt dygtige og helt nede på jorden makeupartist Benoit Dumont. Han spurgte, hvilke udfordringer jeg har, når det gælder makeup. Og det første, som faldt mig ind, var basen. Det er nemlig oftest den mest udfordrende del af min makeup, fordi min hud enten er irriteret, rød eller tør, samtidig med at den bliver fedtet i t-zonen. Ingen af delene er særlig befordrende for pæn makeup, heldigvis er Benoit et sandt overflødighedshorn af tips og tricks, og han talte mig kyndigt igennem en helt enkelt makeup.

Giv god tid
Selvom programmet sådan en fredag formiddag er temmelig stramt, så tog Benoit sig meget god tid med cremerne. Vi er rørende enige om rigtig mange ting, og selvom både du og jeg ved, at det er en rigtig god idé at bruge god tid på rutinerne, så tog Benoit det til et helt andet niveau. Det betød at hudplejen tog cirka 25 minutter, mens makeuppen bare tog fem.

Benoit masserede min hud langsomt og grundigt med først Optimal Brightening Concentrate og derefter Aqua Gel Luminous Oil-Free Moisturiser  ind i huden. Det ændrede fuldstændig min huds udstråling og glød. I dagene efter har jeg afprøvet det samme herhjemme med nogle andre produkter, og jeg skal love for at det virker. Giv ekstra tid til at massere dine produkter godt ind i huden, det gør en forskel – lige gyldig hvilke produkter du bruger.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Roman Teglas

Super side 😀
Masser af inspiration! 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *