Mine nemmeste øjenskygger

30.03.14
Nemme øjenskygger

Nemme øjenskygger

Jeg har et lille arsenal af øjenskygger, som giver et fedt udtryk, selvom man kun bruger den ene øjenskygge. Disse farver reder mig på travle hverdage, og de er også perfekte til nybegyndere.

Læg enhver af disse øjenskygger på hele den bevægelige del af øjenlåget og træk den lidt op over globelinjen, og din øjenmakeup er klar.

Min nabo, der nærmest aldrig før har brugt makeup, spurgte mig i går om hjælp til makeup efter en endt barsel, og jeg foreslog hende at starte med en af disse øjenskygger. Hun havde aldrig før lagt øjenskygge selv, men disse er totalt idiotsikre, og med få sekunders arbejde fik hun en fin øjenmakeup.

MAC Paint Pot Groundwork
Groundwork kan vi ikke komme udenom, jeg har skrevet om den mange, mange gange, og det plejer at være sådan, at hvis du ser mig en dag med Groundwork på, så ved du, at jeg er kommet for sent op. Den kan noget helt særligt og dens gråbrune farve med en anelse perlemor giver en smuk definition til mine øjne. Fordelen ved cremeøjenskygger som Paint Pot er også, at de holder godt.

Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe
Et billigt alternativ til Groundwork er Permanent Taupe fra Maybelline. Den er lidt mørkere og lidt mere grå og ikke helt så perfekt som Groundwork, men den gør arbejdet og gør det godt.

Make Up For Ever Aqua Shadow 20E
Hvis du vil have det så hurtigt som absolut muligt, så prøv en Aqua Shadow fra Make Up For Ever. Blyantsformen gør den superhurtig at lægge. Du smører den bare lidt ud med fingrene. Der er mange fine farver, nummer 20E er en brun-rosa glimret sag, der er diskret og fin.

Både Gosh og Rimmel har lignende blyants-øjenskygger, hvis du vil have en billigere løsning, som du kan købe i Matas.

MAC Patina
MACs almindelige pudderøjenskygge Patina kan noget af det samme for mig som groundwork ovenfor. Den er en frosted grå-brun, som bare klæder mine øjne meget fint, når man blot lægger den over hele låget. Det er en af de øjenskygger, jeg altid vender tilbage til.

MAC Paint Pot Stormy Pink
Hvis man vil have en anelse mere farve på end alle de brune og beige farver, så har MAC sidste år lavet nogle utroligt fine nye farver Paint Pots, der er perfekte til formålet. Stormy Pink er en mat grå-rosa, der bare er vanvittigt pæn. Især til mine grønne øjne, som den fremhæver. Clearwater er også en rigtig fin mulighed, den er en mat, lys nedtonet turkis.

Tromborg Eyeshadow Velvet
Tromborgs øjenskygge i farven Velvet er en frosted gråbrun. Den har en lækker smokey-farve, og klæder mine øjne utroligt fin.

MAC Paint Pot, Maybelline Color Tattoo og Make Up For Ever Aqua Shadow er alle vandfaste eller i hvert fald noget der kommer tæt på.

Variation  1: Highlighter
Læg en lille smule highlighter under øjenbrynet for at fremhæve øjet endnu mere.

Variation 2: Eyeliner
Læg en streg eyeliner før du lægger øjenskyggen og brug en af disse øjenskygge til at tvære den ud med – så har du et smokey eye.

Her kan du købe det
MAC Paint Pot koster 165 kroner hos Magasin, Salling i Aalborg og hos MAC selv.

Maybelline Color Tattoo koster 60 kroner i blandt andet Matas.

Sephora forhandler Make Up For Ever i Danmark, og Aqua Shadow bliver snart ændret fra en blyant der skal spidses til en man bare skruer på = endnu nemmere.

Tromborg Eyeshadow koster 150 kroner i blandt andet Magasin.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Helle

For noget tid siden sagde en af jer noget pænt om MAC Mineralize Rich læbestifterne, men nu kan jeg af uransaglige årsager ikke finde det, så jeg skriver her, selvom det måske er lidt upassende.
Er de virkelig gode?
For nylig købte jeg Vegas Volt og tænkte at den skulle jeg flashe hele foråret, men ak, i stedet blev jeg mindet om hvorfor jeg aldrig bruger nogle af alle mine andre MAC læbestifter. Mine læber krøller fuldstændig sammen og ligner rosiner :-/
Der er en Mineralize der umiddelbart ligner Vegas Volt, men tør jeg købe den?
Mange forårshilsener fra Helle

Helene Randløv

Hej Helle
Anmeldelsen er her: https://pudderdaaserne.dk/2013/04/20/mac-mineralize-rich-lipstick-ny-super-plejende-laebestift/
Og ja, de er virkelig gode!
Men prøv den da og gå med den et par timer, så burde du kunne mærke det.
Kh. Helene

Christina

Kære dåser 🙂
Jeg er faldet over makeup-produkterne fra Pieces (Vero moda/Pieces)
Her kan man fx få mineralpudder og andet godt til en billig pris, hvilket jo er dejligt – og ovenikøbet proklamerer de, at deres produkter er parfume og parabene-fri!
MEN, hvad siger I til deres produkter?
Jeg har deres pudder, den er ganske udmærket, men der er desværre ingen ingrediensliste og jeg kan heller ikke finde noget om den på nettet?
Bedste hilsner Christina

Helene Randløv

Hej Christina
Der SKAL være en ingrediensliste, var den ikke i en æske eller sådan noget, hvor det stod på? Desværre er det ikke noget, jeg selv har erfaringer med, og jeg synes heller ikke lige jeg kunne finde produkterne online?, så jeg kan ikke rigtig sige noget om det.
Det med at de siger, at det er parfume og parabenefrit kan du godt stole på, alt andet ville være ulovligt!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *