Nye makeupfjernere: Bioderma vs. L'Oreal og Nivea Eau Micellaire

Pink lipgloss til foråret

pink lipgloss

Selvom det stadig er en kold fornøjelse, er foråret kommet til Danmark. Pink er overalt lige nu, og pink lipgloss er den perfekte måde at fejre foråret på. Pink er også et godt alternativ til de pasteller, der er overalt, hvis du har det lidt stramt med dem ligesom jeg. Her er tre gode bud på en pink lipgloss til foråret.

Michael Kors Sexy Lip Luster i farven Siren er en af de fineste gloss, jeg har haft mellem hænderne længe. Den er fuchsia pink med masser af rød glimmer. Effekten ER sexet, omend ikke diskret, og jeg er vild med den. Den koster 210 kroner i Magasin.

Sisley Phyto-Lip Twist er et nyt produkt fra Sisley. Jeg har en stor svaghed for Sisleys ret dyre makeup. Designet er altid så smukt, produkterne i så god kvalitet og resultatet så fint, at jeg bliver solgt hver gang alligevel. Der findes mange billigere farvede læbebalsam derude, men Sisley Phyto-Lip Twist Pinky 4 er så pigmenteret, så blød og så pæn, at jeg ikke kan lade den være. Den koster 280 kroner i Magasin.

Sisley Phyto Gloss

Sisley Phyto Lip-Twist i Pinky

Max Factors nye Colour Elixir Gloss er et virkelig godt bud på en billig og klassisk lipgloss. Der er ingen overvældende duft eller smag som hos mange af konkurrenterne i samme prisklasse, de er pigmenterede, glossy og meget behagelige at have på. Konsistensen er blød og fugtgivende, og farverne er klassisk smukke uden for meget glitter.  Her er det Enchanted Coral, der en koral-pink, som alle kan være med på. Prisen er 99 kroner, og de er i Matas og andre butikker fra omkring denne uge.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Hvor er den fed!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eriksen

  Jeg har efterhånden læst ofte på jeres helt fantastiske blog hvor meget i roser A-dermas exomega serie. Men hvad med La Rossay Possays Lipkar baume ap ( tror jeg den fede hedder)? Jeg tænkte på om den ikke kan anbefales og hvad er forskellen på de to?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Jeg har faktisk aldrig brugt deres fedtcreme, så pas… Kun deres almindelig bodylotion, og den gjorde ikke noget for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Helt ude af kontekst: Hvor er de suuuper fede briller på billedet fra? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye makeupfjernere: Bioderma vs. L'Oreal og Nivea Eau Micellaire