Hvis du får bumser så stil dig selv dette spørgsmål

Tirsdagstip: Spring ud i foråret med lækre læber

Flyvende eyeliner og pink læber: læber

Til skræk og advarsel…

Når huden gløder, øjnene funkler og du har fundet det helt rigtige tøj, så ser det bare virkelig ærgerligt ud, når læberne skaller. Først og fremmest er det nærmest umuligt at få læbestift og alle andre læbeprodukter til at ligge pænt, men læbeprodukterne kan også blot gøre ondt værre. Prøv bare at se på billedet, det er jo næsten tortur at se på. Og bare virkelig tarveligt over for en af de smukkeste læbestifter: Bobbi Brown Rich Lip Color SPF 12 i farven Cosmic Raspberry.

Start med læberne
Tippet er en gammel traver, men det er lige så vigtigt, som det altid har været. Især hvis du ikke har været så flittig, som du burde med læbepomaden, eller du har været mere udenfor, spist stærkere, drukket mere alkohol eller en kombination af alle de ting, som kan tørre læberne ud på et øjeblik.
Mine egne læber er afgjort mest medgørlige, når jeg er inde i en god vane med plejen. Hvis det ikke er muligt, så er nødløsningen at huske læbepomaden i forbindelse med tandbørstningen, altså inden du tager makeup på.

Den daglige læbepleje
En god rutine betyder for mig en helt blid scrub efter behov om aftenen, det kan både være med en tandbørste (som kun bliver brugt til det formål) eller en lip scrub. Min favorit er fra LUSH, men det er en særlig juleversion, som altså ikke er tilgængelig i øjeblikket. Derefter giver jeg læberne et ordentlig lag sheasmør eller en lignende balm. Når jeg vågner om morgenen, er mine læber altid i topform… med mindre jeg altså ikke har passet rutinen og som minimum har smurt læberne grundigt inden sengetid. Uanset hvad starter jeg altid med læbepomade, når jeg tager makeup på.

Gør det selv…
En hjemmeblandet lip scrub gør arbejdet fuldstændig lige så godt som en ofte dyrt købt version. Det eneste, du behøver, er en lille smule olie (jeg synes, kokosolie fungerer godt), som du blander med lidt sukker og eventuelt lidt honning til en god konsistens.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Angie

  Hej pudderdåser :) Kan I anbefale nogle gode primers? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Angie
   Primers til øjne, hud eller læber?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har mange gange prøvet med en tandbørste og købt flere forskellige, men det har aldrig rigtig virket for mig.
  Igår prøvede jeg så med lidt olie og sukker, efterfulgt af et tykt lag lipbalm fra Decubal og aldrig har mine læber været så lækre og bløde, og det er jo altså efter bare en behandling.

  Så tusind TAK! for det råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Pudderdåser :)
  Jeg står og skal til konfirmation om et måneds tid, og satser på at have en fin lille sommerkjole på. Men for at få så lækker hud som muligt, jeg tænker især ben og arme, hvad gør jeg så? Når jeg har været i bad, kan jeg altid nulre huden af, og det er jo (går jeg ud fra) fordi jeg ikke exfolierer godt nok? Så mine spørgsmål til jer er:
  1. Hvor ofte bør jeg exfoliere?
  2. Er det bedst at exfoliere i badet, eller inden vha. tørbørstning? Gør det nogen forskel?

  Jeg har prøvet at skrubbe med diverse scrubs, kaffegrums og hamphandsker, men jeg synes det er som om de ikke kommer til bunds?

  Kærlig hilsen Simone :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du får bumser så stil dig selv dette spørgsmål