Shop med 15% rabat på TheBodyShop.dk

Dagens duft: Shiseido Zen Gold Elixir Eau De Parfum Absolue

Shiseido Zen Gold Elixir Eau De Parfum Absolue

Det var først da jeg duftede til den legendariske Feminite Du Bois i 1992, at jeg fik øjnene op for Shiseido, min unge teenagenæse fik nærmest et chok, for hidtil havde dufte været ensbetydende med forholdsvis søde blomsternoter, og Feminite Du Bois var hverken sød eller særlig blomstret. Faktisk mente jeg ved første møde, at duften mindede mest om duften, fra blyantspidseren efter spidsning af mine tegneblyanter. Det var sådan set ikke forkert, for en af de fremtrædende noter var cedertræ, som mine tegneblyanter var produceret af. Det er en anderledes duft på alle måder, og det er en beskrivelse, som passer på langt de fleste af duftene fra Shiseido.

Zen
Selve historien omkring Zen duftene har jeg ikke helt styr på, men den første er fra midttresserne, og den blev så genskabt (måske i en ny version?) i 2000. Da den kom, var jeg ikke videre begejstret. Sandsynligvis bundede det mest i udsigten til, at mine duftfavoritter fra mærket udgik. Faktisk var det både ovennævnte Feminite Du Bois og Relaxing Fragrance, som er en let, grøn og lækker sprød duft.
Derfor har jeg vist aldrig rigtig givet den eller nogle af dens mange varianter en fair chance… lige indtil sidste sommer, hvor jeg blev præsenteret for Gold Elexir Eau De Parfum Absolue.

Gold Elexir Eau De Parfum Absolue
Frit fra hukommelsen minder Shiseido Zen Gold Elixir Eau De Parfum Absolue  en del om den relancerede version af klassikeren fra 2000, om end den både er rundere og mere orientalsk i udtrykket. Det er en meget dyb og rund duft af rav, patchouli og jasmin, med lidt varme fra vanilje og en smule kant fra magnolie.
Denne duft er desværre kun tilgængelig i en begrænset periode, men den er altså stadig at finde på hylderne.

Til en grå mandag eller en festlig fredag
Det der med at sætte tidspunkt på en duft er slet ikke mig. Selvfølgelig er der nogle dufte, som jeg aldrig ville bruge om dagen, lige som der er andre, jeg aldrig ville bruge om aftenen (og her mener jeg primært til fest). Om en duft passer bedre til det ene eller det andet er fuldstændig afhængigt af personen, der bærer duften.

Shiseido Zen Gold Elixir Eau De Parfum Absolue finder du i Magasin, hvor den koster 580 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop med 15% rabat på TheBodyShop.dk