Shop med 15% rabat på TheBodyShop.dk

02.03.14
The Body Shop Shea Body Scrub

The Body Shop Shea Body Scrub

Kender I det, når man får en rabatkode cirka fem minutter efter, man har lagt sin ordre?

Det skete for mig i sidste uge, da jeg modtog en rabatkode til denne lille webshop til jer, nærmest i det sekund, jeg havde trykket SEND på en ordre selv.

Men så kan jeg i det mindste benytte mig af lejligheden til at vise jer, hvad jeg har købt. Jeg har nemlig købt ind til at pleje og passe min stakkels trætte og tørre krop.

Først og fremmest var jeg på jagt efter en helt bestemt skrubbedims, som vi bruger i badet, men den er desværre udsolgt. Jeg elsker alle skrubbedimser fra The Body Shop og har indført dem herhjemme i stedet for mandens gamle skrubbebørste, simpelthen fordi de kan overleve en tur i vaskemaskinen maskinen. Hvad enten du foretrækker handsker, fluffy tingester eller simpelthen at få kradset ryggen op.

Helene har fablet om denne her i evigheder, og du kan sælge hvad som helst til mig, bare det hedder noget med sheasmør. Så den røg med i kurven.

Og så er jeg løbet tør for fed bodylotion, så mig og min knastørre vinterhud var på jagt efter den fedeste body butter, jeg kunne finde. Det tog en del tid gloen på ingredienslister, hvor jeg sammenlignede blandt andet denne og denne for at finde frem til hvilken af dem, der er allerfedest.

Jeg endte med at købe denne men nu hvor jeg sidder og sammenligner igen for indholdet af fede olier, så fortryder jeg faktisk lidt, at jeg ikke købte denne?

Rabatkode på 15 procent
Men det kan jeg jo så passende gøre nu og benytte mig af vores rabatkode til jer.

Spar 15 procent på TheBodyShop.dk hvis du taster koden BD15.

Rabatkoden gælder KUN på netbutikken, og den gælder frem til 5. marts.

Hvilken Body Butter synes I, jeg skal vælge? Når nu det også er et vigtigt kriterie, at den ikke dufter alt for kraftigt?

Hvilke produkter kan I ellers anbefale at udnytte rabatkoden til?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Laura

Jeg ved ikke om det bare er mig, men det er umiddelbart kun de to første links der virker =/ Desværre. Gad ret godt se dine køb, for min hud trænger i den grad også til noget fugt efter vinteren!

Katja Moikjær

Det er min skyld. Tak for advarslen. Virker det nu?

Satina Wandel

Hvis den ikke skal dufte for kraftigt, skal du måske overveje Moringa? Jeg har ikke selv prøvet den, men min mormor har og den har en ganske let og mild duft.
http://satinawandel.dk

Lykke Milving

Chokomania er helt fantastisk, huden bliver vildt lækker, men den blueberry serie er altså også ret så lækker. Noget sød i duften, så skal den være mere neutral kan jeg varmt anbefale deres shea 🙂
Og så synes jeg da du skal prøve at hoppe på den nye vitamin e serum, har den selv og den er ganske enkelt fantastisk for mig

Mette

Når nu den ikke må dufte for kraftigt, så tror jeg du skal være glad for du ikke endte med at købe Chocomania 😉 også selvom den fugter helt vildt meget. Men shea er klart min favorit, både duftmæssigt og fugtmæssigt.

Sara

den eneste body butter jeg kan holde ud (duftmæssigt) at smøre hele kroppen ind i, er oliven. Den dufter ikke af ret meget, men gør min hud dejlig blød 🙂

Maria

Åhh, jeg tror der skal noget oliven body butter hjem til mig! Tak for tippet :)!
Lige et helt andet spørgsmål – faldt over denne guide til skinnende hår på intothegloss – http://intothegloss.com/2014/02/get-shiny-hair/ – hvor de bl.a. anbefaler en “semi permanent colour gloss” – det har jeg ingen anelse om hvad er, men jeg tænkte at I med sikkerhed kunne hjælpe mig med at afklare det? Det lyder nemlig ret interessant!

Vibeke

Hej “dåser”
Først og fremmest 1000 tak for jeres side! Jeg er vældig begejstret for jeres tilgang til skønhedsprodukter, og I skriver med humor og kritisk sans, imodsætning til ugebladenes ih og åh så lovprisende anmeldelser. I er en af mine absolutte yndlings blogs 🙂
Og så til sagen: Mine tørre (som i så-tørre-at-de-støver) ben nyder godt af body butter med oliven. Den og den tilsvarende body shower er mine Body Shop favoritter, jeg synes, duften er diskret, men det med dufte er jo meget individuelt.
Andre Body Shop-hits er fodcreme med pepermynte og bodyshower med pink grape.
God søndag!
Vibeke

Tina

Jeg er ret vild med aloe body butteren 🙂 Specielt fordi jeg først prøvede grapefrugt varianten, og den fik mine ben til at klø helt afsindigt!

lovisen

Jeg synes det er så ærgerligt at de har ændret formularen på mango butteren, førhen var den så olieret og superskøn til dek knastørre hud. Den er stadig på niveau med de andre til tør hud, men før gav den bare lige en tand mere.. jeg synes at shea nok er den der fugter bedst nu, men generelt er body shops buttere bare det eneste der kan holde de tørre fiskeskæl væk….

Sabah

Hej d’damer 🙂 Kan man godt bruge the body shops body butters i ansigtet? Kan ikke finde noget til min ansigtets hud der fugter nok.. er altid tør omkring næsen og i panden selvom jeg har lidt urenheder også. Har prøvet fedtcremen fra aderma, men den fugter ikke nok.
På forhånd tak

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *