Dåseposten: Gult hår efter afblegning

Fredagsfavorit: Chanel Vitalumière Compact Douceur

Chanel Vitalumière Compact Douceur

For en del år siden opgav jeg kompakt pudderfoundation. De kager eller også sætter de sig fast på alting inklusive skjortekrave og mobiltelefon. Looket passede heller ikke længere med de seneste års fokus på et naturligt og dewy look.

Men så mødte jeg den nye Chanel foundation. Chanel Vitalumière Compact Douceur. Når alt kommer til alt, så er en pudderfoundation jo bare en lidt mere dækkende pudder. Men dette her var kærlighed ved første blik.

Den er silkeblød med en skøn konsistens. Den er meget transparent, men alligevel holdbar. Og den giver en meget fin finish til huden.

Den er meget anderledes end andre kompakte foundations, jeg har prøvet. Den er ekstremt let og kan næsten være usynlig på huden. Alligevel dækker den mere end almindelig pudder.

Jeg bruger den enten alene eller ovenpå en primer, hvis jeg vil have lidt mere dækkeevne. Den fungerer meget smukt ovenpå for eksempel MAC BB Beauty Balm (som jeg oftere og oftere bruger som primer i stedet for som foundation i sig selv) eller anden farvet primer. På den måde opnår jeg en højere dækkeevne, som jeg altid kan genopfriske i løbet af dagen, med Vitalumière Compact Douceur alene.

Farve 20 Beige passer perfekt til mig og er ikke engang den lyseste. Læg mærke til Chanels farvekoder. Numrene 10, 20, 30 osv. er de beige/neutrale toner. Nummer 12, 22, 32 osv. har pink undertoner.

Her kan du købe det
Chanel Vitalumière Compact Douceur koster 460 kroner og kan købes i stormagasiner, parfumerier, udvalgte Matas mm.

Alene prisen på Chanels foundation, gør den til en luksusvare, men jeg er tosset med den. Lige præcis med foundation og læbestift trækkes jeg af en eller anden grund altid mod de dyre hylder. Hvorimod du aldrig vil se mig købe for eksempel en dyr mascara eller eyeliner.

Har du også den slags guilty pleasures, når det kommer til makeup?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten: Gult hår efter afblegning