Køb Bioderma i Danmark fra 1. april

25.02.14
Bioderma Crealine

Bioderma Crealine

1. april kommer Bioderma til Danmark. Det bliver et mindre sortiment i første omgang, men der kommer flere produkter til fremover.

De bliver forhandlet hos foreløbigt cirka 150 apoteker.

Produkterne på det danske marked bliver i første omgang Sensibio-serien – herunder selvfølgelig renseproduktet Sensibio H20, som mange også kender som Crealine (navnet på det franske marked).

Derudover får vi Biodermas serie til fedtet og uren hud på de danske hylder, et par kropsprodukter til eksem-hud samt Nodé shampoo.

Til sommer kommer et par af sol-produkterne og den store Sensibio H2O, som vi i første omgang kun får i 100 ml og 250 ml.

Bioderma lancerer også i Sverige til september. Resten af Skandinavien er der ikke nogle faste planer for, meeeen…

De danske priser bliver 79 kroner for 100 ml og 119 kroner for 250 ml. Det kan altså stadig godt betale sig at købe hjem fra ferier i Paris eller online på Escentual.

Selvom jeg efterhånden har brugt mig gennem en vognladning Sensibio H2O, der absolut er min favorit makeupfjerner, så kender jeg faktisk resten af Biodermas sortiment utroligt lidt. Jeg har kun prøvet deres makeupfjerner-wipes, og det var mildest talt ikke nogen succes (av).

Har du prøvet andre af deres produkter? Hvordan er de?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Louise Eriksen

Har længe haft lyst til at prøve rensen derfra, så nu kan jeg endelig får chancen. Er den virkelig så fantastisk også til den meget sarte hud og bliver huden ikke tør efter brug af den?

AFA

Jeg bruger rensemælken og light cremen fra sensibio – serien og jeg er virkelig glad for begge.

Katja Moikjær

Jep! Den er virkelig fantastisk

Mette

Jeg har prøvet en solcreme fra som jeg købte på et apotek i Prag. Den er ikke mindre end fantastisk 🙂 Håber også den kommer til Danmark på et tidspunkt.

Anne

Hvilken af deres solprodukter henviser du til ?

Lullumut

Og jeg glæder mig SÅ meget til endelig at prøve det! 🙂

Chanie

Endelig!! 😀

Camilla - Cfashion

Jeg er stor fan af Bioderma, men jeg tror nu jeg holder mig til at købe et lager med hjem fra Frankrig 🙂
/Camilla

Camilla

Jeg glæder mig helt vildt til at prøve det, for jeg har nemlig problemer med at finde en effektiv øjenmakeupfjerner, der ikke irriterer mine øjne! 🙂

Nina

For to dage siden fik jeg Bioderma Sebium Global – en serum mod acne hjem fra Escentual. Jeg kan ikke sige, hvor godt den virker endnu, men jeg har i hvert fald store forventninger efter at have læst nogle gode anmeldelser.

Laura

Er den kun til at fjerne makeup eller kan man også bruge den som ansigtsrens?

Helene Randløv

Hej Laura
Den fjerner det hele 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *