Dagens ønske: Clinique Cheek Pop

Fredagsfavorit: The Body Shop SPA Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil

The Body Shop SPA Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil

Det plejer at være Katja, som skriver om olie. Det betyder dog ikke, at jeg ikke bruger det… tværtimod. En af klassikerne herhjemme er Monoi Miracle Oil fra The Body Shops SPA Wisdom serie. Hvornår den stod på hylden første gang, har jeg glemt, men den har i hvert fald stået der mange gange siden. Den er god til det hele, derfor er det både hår og hud, som får glæde af de drøje dråber.

Den fine hvide blomst
På den ene side synes jeg, duften er næsten vammel, på den anden side elsker jeg duften af den smukke polynesiske gardenia: Gardenia taitensis. Det er den slags duft, jeg skal være i humør til, men er jeg det, er der til gengæld ikke noget bedre.
I sommer mødtes Katja og jeg til frokost, det var kort efter hendes genopdagelse af Monoï de Tahiti, og hun duftede kraftigt af olien med de fine hvide blomster i. Hun bedyrede dog, at hun ikke havde haft fat i olien, og at det var i bukserne duften sad. Det er bare for at give et billede af, hvor kraftig duften egentlig er…

Ultramega… tør
Der er ikke noget, som sygdom der fuldstændig dræner min hud for liv og fugt. Og den sidste uge har derfor stået på lotions, cremer, balms, butters og altså olie i stride strømme. Olie har i et stykke tid, været min foretrukne kilde til at eliminere tørhed både på kroppen og i ansigtet. I denne uge faldt min kærlighed så på klassikeren fra The Body Shop.

God til håret
I tirsdags testede jeg hårkur, som mildest talt stank. Mit hår er sådan et, der dufter virkelig kraftigt af de ting, jeg vasker eller styler med, og duften af den der hårkur sad bare fast. Trods de daglige hårvaske siden, lugtede mit hår stadig skrækkeligt. To af mine søde veninder fik æren af at lugte til mit hår i går, og de var bestemt heller ikke begejstrede.
Derfor gik jeg straks ind i skabet med mine dufte, da jeg kom hjem, håret skulle bare dufte af noget andet NU. I min søgen efter noget jeg kunne holde ud i den nødvendige (høje) koncentration, faldt mit blik på Christian Dior Escale aux Marquises, hvis base note netop er Tiara blomsten fra Tahiti.
Det var altså den, som var årsag til at jeg få sekunder senere var ved at massere hele håret ind i olie.

Rigtig olie
Efterhånden bliver man jo helt overrasket, når det faktisk er rene olier, der er i flasken. Men det er altså tilfældet i SPA Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil. Olier fra mandel, paranød, kokos og sesam er blandet med lidt E-vitamin (for at den ikke harskner så let) og noget duft, som altså stammer fra gardeniablomsten fra Tahiti.
Når jeg har ovennævnte Dior duft på, får både hår og krop en tur med olien. Den understreger og holder på duften, samtidig med at det er rigtig god pleje.
Mirakel olien sørger for smuk glød og dejlig velfugtet hud, faktisk må selv de tørreste pletter give op og effekten holder i lang tid.

Her finder du olien
The Body Shop SPA Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil finder du i The Body Shops butikker, hvor den koster 145 kroner. Da jeg skulle til at linke til olien, opdagede jeg, at der er sindsygt mange spændende tilbud i The Body Shop webshop lige i øjeblikket… Hvis du står og mangler noget fra The Body Shop er det en god idé lige at tjekke forsiden for rabatter…

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Åh jag älskar oljor till min torra hy :) kör just nu med naturlig kokosolja men skulle såklart vilja testa de lite finare som denna…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Og så er den fuldstændig fantastisk til tørre vinterben :-) jeg bruger den i badet i stedet for skum når jeg barberer ben, og smører den derefter på benene igen efter badet (på tør hud). Og jeg har aldrig haft blødere ben! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Pudderdåser!
  Jeg kan ikke finde olien på bodyshops hjemmeside – er den udgået?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Camilla
   Skal vi ikke håbe at den bare er udsolgt :-O
   Jeg finder ud af det i morgen :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det krydser vi fingre for!!;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Og det er heldigvis rigtigt! Marketing siger i hvert fald at den er på lager (i hvert fald butikkernes) :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Fedt!! Tak for hjælpen:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Det var så lidt :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens ønske: Clinique Cheek Pop