Bioderma kommer til Danmark

Dagens musthave: The Body Shop Shea Body Scrub

The Body Shop Shea Body Scrub

Søndag betyder næsten altid lidt ekstra tid til forkælelse, og for mig betyder det for eksempel lidt længere tid i badet end sædvanligt. Som regel bruger jeg denne ekstra tid i selskab med gode produkter. Tit er det nogle af dem, jeg er ved at teste, som får lidt mere tid end sædvanligt, eller også finder jeg nogle af mine egne favoritter frem til lejligheden.
I dag er præcis sådan en dag, og derfor faldt valget på The Body Shop Shea Body Scrub. Jeg købte flere af dem på udsalg sidste år (det er derfor, det er den store størrelse), og nu har jeg så åbnet den sidste af dem på lageret.

En gammel kending
Lige præcis Shea serien fra The Body Shop er kendt og elsket her hjemme. At duften er rigtig god, er der heldigvis bred enighed om i familien, og derfor er Body Scrub altså blandt de produkter, som vi altid har i huset. Drengene synes, det er ret sjovt med body scrub og har ofte gang i den. Især til fødderne er den et hit, fordi de åbenbart har arvet min aversion mod creme på fødderne og derfor kan opleve at have temmelig tørre fødder.

Sugar and spice and everything nice…
Som det måske fremgår af ovenstående anvendelse, er der en solid portion gode fedtstoffer i denne scrub. Udover at få ganske velduftende tæer og krop i det hele taget, så sørger den også for at huden er babyblød og meget velfugtet.
I selve basen i produktet finder du selvfølgelig sheasmør, som jeg nok aldrig bliver træt af. Jeg elsker den ingrediens i creme, i lotions, i produkter til ansigtet, i produkter til kroppen og især rent.
Krydderier er der ikke i, men den skrubbende faktor i produktet er altså både sukker og salt, og det fungerer rigtig godt i den rige base. Samtidig hjælper alle de gode fedtstoffer med til, at scrubben er let at fordele og ender med at være virkelig drøj, fordi en lille smule produkt rækker rigtig langt.

Du finder Shea Body Scrub i The Body Shops butikker, hvor den koster 175 kroner. Find den nærmeste The Body Shop butik på The Body Shops eget site eller køb den i The Body Shop webshop, hvor der i øjeblikket er 100 kroner rabat, hvis du køber over 400 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Jeg eeeelsker The Body Shop men jeg kan slet ikke klare Shea-produkterne (som den eneste på jordens overflade, virker det til!) – så elsker jeg deres Coconut line meget, meget mere! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   hæhæh Amira, det er så den eneste af TBS serier jeg HADER :-P
   Godt at vi begge kan finde produkter, vi kan lide :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Den er simpelthen så god og dufter såå dejligt! :)
  Mit eneste problem med den er, at jeg ikke kan få lov til at lukke krukken ordentligt efter et lille stykke tid :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej AK
   Hvordan kan det være? Det har jeg aldrig prøvet.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bioderma kommer til Danmark