Dagens kinder: Benefit Rockateur

Derma og Levevis makeupfjernere – milde ingredienser er ikke alt

Derma og Levevis makeupfjernere

Milde ingredienser er ikke nødvendigvis ensbetydende med en skånsom makeupfjerner. Hvis den ikke samtidig er effektiv, så vil den bestemt ikke være mild – tværtimod vil den irritere hud og øjne på grund af for meget skrubberi.

Det bugner med 3-i-1 rens, makeupfjernere og hvad de ellers hedder fra de allergivenlige øko-mærker i supermarkederne. Alle har en version, der er astma- og allergimærket og miljømærket.

Og de indeholder ganske rigtigt kun milde og gode ingredienser og ingen parfume. Problemet er bare, at de ikke virker.

Hverken Derma Eco Makeupfjerner eller Levevis 3-i-1 Ansigtsrens kan fjerne min makeup. Og milde renseprodukter er altså ikke længere spor milde, når man skal gnide, skrubbe og hive i både øjne og hud for at få al makeuppen af. Faktisk vil jeg mene, at det er meget hårdere for både hud og øjne. Hvis jeg forsøger at fjerne min almindelige makeup med disse, så ender det med irriteret hud og røde øjne. Ikke på grund af deres ingredienser, men fordi jeg ender med at måtte skrubbe alt, alt for meget.

En makeupfjerner skal fjerne makeup let og uden at man behøver at gnide. Det kan produkter som La Roche-Posay, Garnier og Bioderma. Derma Eco og Levevis kan ikke. De er muligvis brugbare, hvis du går med meget let makeup, men jeg ser bestemt ingen grund til at vælge disse fremfor andre.

Her kan du købe det
Derma Eco Makeupfjerner koster 60 kroner for 190 ml. og kan købes i blandt andet Matas og supermarkeder. Levevis er Dansk Supermarkeds brand, der forhandles i Netto, Bilka og Føtex.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

27 kommentarer

 • Jeg synes at babyolie fungerer rigtig godt som makeupfjerner – også til vandfast mascara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bruger selv 3 in 1 cleansing fluid fra Eucerin med “kun milde og gode ingredienser og ingen parfume”, og jeg føler hvert fald ikke, at jeg skal stå og gnide mine øjne i stykker, når jeg skal have fjernet make up – og det er ikke fordi, at der kun bliver brugt et let lag mascara. Er rigtig glad for den, for den virker hvert fald for mig. Men jeg tror gerne på, at det ikke er alle med “kun milde ingredienser” etc., der virker optimalt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Eucerin virker – men den svier ad h… til i mine sarte øjne.

   Du må ikke misforstå mig – BioDerma, Garnier og La Roche-Posay bruger OGSÅ kun milde ingredienser, men de virker! (parfume i LRP undtaget)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger babyolie. Det fungerer, selvom jeg bruger vandfast mascara. ellers synes jeg at matas renselotion til tør hud er go, men måske er jeg ikke kritisk nok. vil ihvertfald prøve de anbefalede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Har i prøvet den fra RISK? Det der fra Sauperbrugsen. De har en cleanser uden parfume, og den fjerner bare ALT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Avav, har den fra levevis stående i skabet. Huden rundt om mine øjne kan slet ikke tåle den! Måske nok, som du skriver, fordi man skal skrubbe før make up´en går af! Indtil videre er den bedste jeg har prøvet den fra origins.. Prisen er dog også lidt en anden- men er det helt sikkert værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har absolut ingen problemer med Dermas, hvilket er vigtigt, eftersom mine øjne ikke kan tåle mange andre makeupfjernere.
  Derma fjerner min makeup effektivt uden problemer uanset hvor meget jeg har på. Faktisk er det kun, når jeg har brugt Wet’n Wilds Fergie-øjenskyggeprimer, at den kommer til kort. Men så rækker jeg bare ud efter kokosolien.
  Tænker dog at jeg vil prøve Garniers næste gang, når nu du taler så pænt om den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sværger til Dermas makeup fjerner. Jeg har nogle gange så meget mascara på, at jeg kun har fire øjenvipper (overdrivelse fremmer forståelsen..) men Dermas er den eneste som virker på mig uanset hvor meget makeup jeg har på. Ydermere sker der intet når jeg får det i øjnene. Jeg har brugt den i 2 år nu cirka.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig!! Det ser jo alt sammen fint ud på pakken, men det er ikke rart at gå i seng med øjne der er lidt røde og svier fordi man har måtte skrubbe :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil nu lige forsvare Levevis’ 3-i-1 ansigtrens lidt – bruger den selv, efter mange forsøg på at finde en (billig!) makeupfjerner, der virker.
  Ok, den er sikkert ikke den absolut bedste på markedet hvis man skulle vælge frit blandt alverdens produkter, men synes den fungerer fint til mit behov, og er god til prisen (den koster under 30 kr. for 250 ml. så vidt jeg husker) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Memsen

  Har det lige sådan med Dermas renseservietter – de virker godt nok, men min hud nærmest skriger på fugt bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christensen

  Må virkelig melde mig uenig med jer her! Bruger selv Dermas eco make up fjerner og den fjerner alt makeuppen på mig, i hvertfald øjenmakeupen. Øjenskygge, geleyeliner, mascara alt. Jeg har selv ekstremt sarte øjne og den er den eneste jeg har prøvet om ikke svier og irriterer mine øjne. Den bliver altså et genkøb her hver gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Jensen

  Prøv i stedet Derma Eco’s rensegel som makeup-fjerner. Jeg har selv ultra-sart hud, som oven i købet også er plaget af nældefeber, og denne er den eneste jeg kan bruge som makeup-fjerner uden at slå ud. Fugt først ansigtet med lidt vand, og påfør lidt rensegel og skum stille og roligt op i ansigtet. Jeg lover dig/jer, at den er mild og samtidig vanvittig effektiv! Alle jeg kender, der har prøvet den efter min anbefaling, bruger den i dag dagligt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Den har jeg også brugt for en mia. år siden. Den er nemlig supergod!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ej hvor sjovt, at I slet ikke kan lide Derma: jeg SVÆRGER til Dermas make-up fjerner!! Kun Bioderma synes jeg er lige så god, men det holder min SU ikke altid til… Prioriteringer er the key word på SU :-D
  Jeg har “verdens nemmeste hud” (altså ingen frugt-, bumse- eller -problemer generelt), men lidt sarte øjne, og Derma giver ingen problemer! Tværtimod så svier den slet ikke i mine øjne, hvis jeg skulle være så uheldig at få noget i. Til hverdag fjerner den alt øjenmakeup meget hurtigt, men hvis jeg har den helt store vandfaste fest makeup på, så skal der “et par omgange” Derma-fugtede vatrondeller til. Tilgengæld bryder jeg mig SLET ikke om olie make-up fjernere – men sådan er vi jo så forskellige ;-) Blot en lille forsvarstale for Dermas make-up fjerner…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har brugt Dermas make-up fjerner i mange år og jeg synes at den fungerer fint. Jeg har ingen gener af den og synes at jeg får fjernet alt mascaren. Jeg kan dog ikke bruge Dermas servietter, da de giver mig rød hud om øjnene. Men med vatrondeller er der ingen problemer her :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er så super individuelt. Helene og jeg elsker stort set aldrig den samme makeupfjerner :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Semine

  Dermas rens fungerer heller ikke for mig… Det samme gælder ‘neutral’s rens og creme-serie, som minder om både levevis og derma.
  Til gengæld synes jeg, at dermas ansigtscreme til tør hud, er udemærket, men det er en anden sag.:-P

  Det kunne være fedt hvis i lavede et indlæg om renseservietter på et tidspunkt.
  Jeg er super dårlig til, at få fjernet make up – og kan se rundt omkring, at der er mange der ligesom jeg, tyer til ansigts-renseservietter som nødløsning…
  Men hvilke kan anbefales? Og er de så ubrugelige, at man lige så godt kan lade være?
  Jeg har indtil videre prøvet neutral og dermas af – de fjerner det værste, men er ikke noget, at råbe hurra for… Næste gang skal jeg have prøvet no 7. Og ole henriksens udgaver af.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes heller ikke den fra Derma er særlig god, men det er en af de eneste jeg kan tåle, men tror vist lige jeg skal have prøvet den fra Garnier :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Gør det – har du prøvet La Roche-Posay og Bioderma ellers?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nøjagtig samme erfaring som dig! Så ærgerligt – sjovt nok er Bioderma og La Roche Posay også min ultimative favoritter – de virker. Bum.
  Nå, jeg kom egentlig for at se, om I havde skrevet noget om Matas’ egne tørshampooer, så jeg må tilbage i søgefeltet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   DET har vi – har du fundet den?

   PS. De er gode

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Først tak for en meget hjælpsom og fantastisk blog.
  Tænkte på om I evt. på en tidspunkt kunne lave en anbefaling af nogle dagcremer/ natcremer uden parfume og for dem med sart hud i et godt mærke.
  Det kunne i hvert fald være meget hjælpsomt her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian

  Hej Pudderdåser
  Der er pt 30% rabat på hele Plaisir-serien i Matas og da jeg købte den der serum I har rost fik jeg øje på make up-fjerneren. Har I testet den?

  Kian

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Kian
   Jeg har kun prøvet servietterne, og de var okay!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens kinder: Benefit Rockateur