Top 3: Volumen-produkter til fladt hår

Dagens musthave: Rudolph Care Açai Facial Scrub Mask

Rudolph Care Açai Facial Scrub Mask

Det kan umuligt komme som en overraskelse, at jeg har en stor kærlighed til ansigtsmasker. Det er især dem, der er lidt anderledes på den ene eller den anden måde, som jeg falder for. Og anderledes det er Açai Facial Scrub Mask. Ved første møde med huden er den meget cremede maske som en helt almindelig skrubbemaske. Det, der gør den så særlig, er et meget højt indhold af gode og nærende olier.

Pulveriserede kerner
De pulveriserede abrikoskerner eksfolierer huden ganske blidt, og fordi konsistensen er meget let og cremet, glider de nemt på huden, uden at det føles hårdt og ridsende. Selvom jeg ikke har testet den sådan, vil jeg faktisk mene, at Açai Facial Scrub Mask kan bruges dagligt, hvis man altså ikke skrubber igennem hver dag. Om ikke andet kan du i hvert fald roligt bruge maskens anden funktion dagligt…

Fedt mand!
Det er måske lidt sært, men en af de ting, jeg har rigtig svært ved at lægge fra mig, er gode skrubbemasker. Selvom jeg udmærket er klar over deres begrænsninger, så er der bare en særlig tilfredsstillelse i at skrubbe huden mekanisk.
Som nævnt udmærker Açai Facial Scrub Mask sig ved, at de pulveriserede abrikoskerner er meget fint malet. Samtidig er den cremede base så fed, at masken samtidig giver huden et solidt skud næring. Min favorit ingrediens over dem alle sheasmør er selvfølgelig med i en hovedrolle sammen med oliven- og kokosolie.
Faktisk er masken pakket med gode fedtstoffer, og uanset hvordan du bruger den, vil din hud kvittere med at være så blød og fuld af liv, at du får lyst til at gøre det igen.

Beskyttende effekt
Ud over at give huden en helt utrolig smuk glød og med garanti en ordentlig omgang næring, så er funktionen af de mange gode fedtstoffer at beskytte huden mod den mekaniske scrub. Det betyder i praksis, at du ikke ender op med rød og irriteret hud, som skriger efter creme.

Her finder du den
Rudolph Care Açai Facial Scrub Mask koster 295 kroner for en tube med 100 ml. Du finder Rudolph Care i Magasin, Sephora, udvalgte Matas og parfumerier. Du kan også finde produkterne i diverse webshops blandt andet Magasin Webshop og i webshoppen på Rudolph Cares eget site.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

17 kommentarer

 • Louise

  Hej dåser:-)
  Jeg bruger murad produkter i min daglige hudplejerutine som bl.a. omfatter en aha/bha skrub, og det fungerer egentlig font for mig. Jeg syntes dog, at jeg har mange tilstoppede porer (sorte prikker), på min næse og hage, og er derfor ude efter et supplerende produkt, der kan rense/skrubbe yderligere. Jeg har hørt meget godt om denne maske – kunne den være et godt bud? (Eller kan i anbefale andet???) Min hud har brug for en masse fugt, men jeg plejer at undgå olie i bl.a. cremer, da det får min hud til at fedte/skinne. Tror I det vil gi mig problemer bed brug af denne??

  Mvh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Sofie

  Hej mine yndlings-dåser :)

  Jeg har egenlig en meget fin hud, dog har jeg nogle bumser (primært på kinden og kæben). Men har hørt man skal undgå at bruge en skrub, hvis man bare har den mindste urene hud. Men når denne her nu er så blid og ikke har grove korn, kan jeg så ikke bruge den?

  Knus Mille :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvem siger det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Jeg har læst på et par blogs, at skrubbekornene “ridser” huden og spreder bakterierne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanie

  Den lyder faktisk skræmmende lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hej.
  Jeg har den, men desværre begynder min hud af svie og blive rød hver gang jeg putter den på. Har i nogen ide om hvad der kan være i der fremkalder den reaktion? og kender i andre der har haft problemer med hendes produkter?
  Vh Anne-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne-Sofie
   Det kan være Hamamelis Virginiana Leaf Water (Witch Hazel), Echinacea Purpurea Extract (rød solhat) eller parfumen. Jeg reagerer selv voldsomt på Rudolph Care Face Mist (som også indeholder de tre ovennævnte ingredienser).

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

   Det giver mening. Prøvede nemlig også face misten i magasin den anden dag og fik samme reaktion.. Tak for info :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvis man har lidt uren hud (primært på kæben), skal man så stadigvæk bruge scrub? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du kan sagtens – men scrub er ikke en absolut nødvendighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinni

  Tusind tak for en skøn skøn blog!

  Jeg har denne dejlige scrub og kunne godt tænke mig at bruge den da min hud trænger til lidt fugt/fedt.
  Samtidig bruger jeg også Avene Cleanance K creme om aftenen og den vil jeg gerne fortsætte med.

  Kan jeg bruge Rudolph scrub som maske og så bagefter bruge cleanance k? Eller virker det så ikke optimalt.
  Er der derudover noget i rudolph scrub der kan stoppe porerne til?

  På forhånd mange tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Vinni
   Det kan sagtens bruge den som et fugtboost og bruge Cleanance K efterfølgende. Som jeg nævner er der mange gode fedtstoffer i masken blandt andet kokosolie, som skulle være en af synderne, men det er et tveægget sværd. Jeg oplever klar bedring med hensyn til urenheder, når jeg går til den med de fede cremer, fordi overfladen på huden ikke ligner en ørken, men hvis man ved, hvilke (fedt)stoffer som stopper ens hud til, så ville jeg afgjort undgå de pågældende stoffer.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hej Helene.

   Har du evt. et tip til hvordan man finder ud af hvilke (fedt)stoffer der stopper ens hud til?

   På forhånd tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sofie
   Katja har skrevet om emnet her: http://pudderdaaserne.dk/2013/03/27/guide-disse-ingredienser-kan-tilstoppe-porerne/
   Det er meget individuelt, hvad man reagerer på og hvor meget. Det betyder altså ikke, at du reagerer på hver og én af de listede ingredienser.
   Mv. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal have købt mig den her igen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej med jer

  Jeg vil gerne have en god scrub eller kemisk peeling på min juleønskeseddel; Da dette indlæg er af ældre dato, kunne jeg godt tænke mig at høre jeres bud på nogle gode i den genre? Jeg har forholdvis alm. hud – lidt tør + en my-my tendens til rødme/tørhed omkring mund om vinteren. På forhånd tak! Gode hilsner Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 3: Volumen-produkter til fladt hår