Dåsenyt… Januar 2014

12.01.14
DBA 2013
DBA 2013
Foto: Claus Beyer

Som du nok har bemærket, er vi ikke sindssygt aktive i øjeblikket. Det er altså ikke, fordi vi er ved at stoppe med at blogge, vi er bare begge to skrækkeligt udfordrede både på det ene og det andet plan.
Katja er jo ved at pakke livet på Nørrebro i kasser og starte et nyt kapitel i hus. På onsdag siger hun og familien farvel til livet i lejlighed, så håber jeg, at de snart kommer på plads i det lille fine hus.
For mit eget vedkommende er jeg blevet skubbet lidt ud af kurs og har derfor tankerne alle andre steder end lige her. Nu er det jo sådan, at hverken ideer eller skønhedsbranchen tager sig særligt af udfordrede perioder, men når tankerne kører i ring, tager det bare for lang tid at få formuleret forståelige indlæg til jer. Det beklager jeg!

DBA
Siden det blev offentliggjort, at kloge Lise fra BeautyBlog, dygtige Johanne fra Jo’s Makeupblog og Pudderdåserne er del af dommerpanelet for Danish Beauty Award som del af et bloggerkonsortium, er der fløjet mails rundt om hvordan, hvornår og hvorledes vi skulle gribe vores opgave an. I går mødtes vi for første gang og fordelte lidt af sagerne, som skal bedømmes og testes.
Det bliver sjovt og interessant men også benhårdt at være med. Bare for at nævne et eksempel sidder jeg her og dufter af noget, som jeg ikke havde forestillet mig nogensinde at dufte af… Med andre ord, kan jeg godt røbe, at vi alle fire kommer til at blive udfordret.

Til april bliver vores og de andre dommeres anstrengelser offentliggjort ved en stor fest i Cirkusbygningen… Som du nok kan se på billedet, plejer det ikke at gå stille for sig…

Pressemødetid
I de næste uger farer jeg rundt til alle mulige spændende præsentationer. Der er rigtig mange nye ting på vej, og jeg glæder mig virkelig til at dufte, mærke og prøve både det ene og det andet. Heldigvis må vi snart løfte sløret for nogle ting, som jeg personligt næsten ikke kan holde for mig selv længere…
Der er så mange lanceringer både store og små, som kommer til at glæde mange af jer… Det er jeg sikker på.

Hvad har du travlt med for tiden?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Mette M

Jeg har travlt med den taskeblog, jeg har startet op. Det er hårdt arbejde, men heldigvis rigtig sjovt 😉
Kig gerne forbi 🙂

Christina / Krummes Krummelurer

I ved jo heldigvis, at vi venter lige her 🙂 Ting tar tid – og livet er nogle gange “i vejen” 🙂 Kender det alt for godt 🙂
Christina

Mette M

Jeg har travlt med den taskeblog, jeg har startet. Det er super sjovt, men også hårdt arbejde 😉
Kig gerne forbi http://taskeforum.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *