Riri <3 MAC Holiday

06.01.14
Riri

Riri <3 MAC Holiday

Det har været et fint og produktivt samarbejde mellem Rihanna og MAC, sidste kollektion fra samarbejdet kom lige før nytårsaften i sidste uge. Der var særligt to af produkterne, som jeg bare MÅTTE have fingrene i. De er dog ikke med her, for jeg købte dem først efter nytår, og siden da har jeg ikke haft tid til at tage billeder. Derfor får du kun billeder af øjenskyggerne og neglelakken herover, som stadig er at finde hos MAC.

Veluxe Pearlfusion Shadow i farven Presh Out
Riri <3 MAC Holiday Swatches

Da de første af denne type paletter ramte butikkerne, var jeg mildest talt ikke begejstret. Ikke så meget fordi paletterne ikke er pæne, for det har de alle sammen været… Næ, det er udformningen på dem, jeg synes er træls.
Det er dog først nu, jeg har haft en af dem i hånden, så jeg har kunnet teste den i praksis, og udformningen er bestemt ikke så slem, som jeg først antog. Meningen med de lange smalle baner af meget glitret øjenskygge forstår jeg stadig ikke helt, men de fem øjenskygger fungerer rigtig godt sammen, og konsistensen er god.
Det er ikke vanskelligt at gætte, hvad jeg mangler i paletten, for selv om der både er en flot mørk skygge og nogle lækre lyse nuancer, så er der glitter i alle fem. En mat skygge havde med stor sandsynlighed heller ikke været sådan rigtig mat særlig længe, for der flyver glitter rundt, når man skal have øjenskygge på sin pensel.
Trods min utilfredshed med udformningen, så er jeg ret vild med paletten (som endda er brun), det er især de glitrede skygger i paletten, som jeg har fået brugt. De er så smukke, som effekt oven på andre skygger og som finish til et smukt og festligt look.

Riri <3 MAC Nail Lacquer i farven Riri Woo
Riri Woo er en klassisk rød neglelak, som passer perfekt til læbestiften af samme navn. Der er noget smukt og sofistikeret over matchende negle og læber. Det er det look, jeg er vokset op med, og det er stadig til dels det, jeg går efter, når jeg skal være ”fin dame” haha…
Holdbarheden er rigtig fin, og overfladen er smuk og blank selv uden overlak.

Riri <3 MAC Superslick Eye Liner
Flydende eyeliner bruger jeg sjældent, men er det noget med glitter, så bliver jeg som regel nysgerrig alligevel. Det skete også, da jeg så de to smukke farver, som blev lanceret med denne kollektion. Pisces Persuasion er en fin hvid glitterliner med multifarvet perlemor, og Cockiness er en smuk såkaldt ”rose gold” nuance også med multifarvet perlemor.
De er selvfølgelig meget flotte, når de bliver brugt som eyelinere, men dupper du lidt af geleen på med fingeren, får du et meget sart glitterlook, som er fint både over og under din øjenskygge.

Riri <3 MAC Holiday Collection koster mellem 180-390 kroner og du finder kollektionen hos MAC i Magasin, Salling, MAC Pro Store og online i MAC’s egen webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Evelinasfina Skönhetsblogg

Jag gillar resultatet även om de kunde varit lite mer starka:)

Astrid

Hej!
Jeg købte forleden en Mac pudder og dertil en brush. Mit spørgsmål er: er MAC børsterne de bedste, eller findes der bedre mærker?

Helene Randløv

Hej Astrid
Det er svært at svare på, det er udelukkende et spørgsmål om præferencer. Jeg har mange MAC pensler,og mange af alle mulige andre slags pensler. Der er gode og dårlige pensler blandt uanset mærke 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *