De 10 mest populære indlæg i 2013

01.01.14
Mest læste indlæg i 2013

Mest læste indlæg i 2013

Rigtig godt nytår allesammen. Jeg håber, I var sammen med netop de mennesker, I helst ville være sammen med, og brugte aftenen på den måde, I helst vil fejre nytår på.

Det gjorde jeg. Vi holdt en meget lille nytårsfest hos min barndomsveninde, hendes mand og deres søn, der er en af Eriks bedste legekammerater. Det var helt perfekt.

Tusind tak for et helt fantastisk år, hvor alting igen har været endnu bedre end forrige år for Pudderdåserne. Tænk at det kan blive ved med at gå på den måde… I løbet af 2013 har vi haft over 1 million besøgende. Vi er meget taknemmelige.

Vi syntes, at det var en god anledning til at samle op på årets mest læste indlæg her på Pudderdåserne. Jeg synes, det er virkelig sjovt (og dejligt), at de stadig mest populære indlæg slet ikke er skrevet i år. Nogle af vores absolut mest læste indlæg er ret gamle indlæg, der bliver ved og ved med at blive læst af mange.

1. Sådan fjerner du shellac selv

2. Keratosis pilaris – bliv knopperne på armene kvit

3. Bio-Oil – effektiv hjælp mod strækmærker

4. Forstørrede porer og hudorme – eksfoliering og peeling

5. Guide til peel off masker: JorgObé, Matas og Acne Killer

6. Effektiv kemisk eksfoliering: Avène Cleanance K

7. Sådan får du bløde fødder uden hård hud

8. De bedste produkter mod pigmentering og ujævn hudtone

9. Billig DIY gelélak hjemme: Depend GelLack

10. Rynkecremer der virker

OBS: Visse af disse indlæg, især nummer 8 og 10, er gamle og på visse punkter forældede. Der er flere nyere produkter, vi vil anbefale i dag i stedet.

Mange tak for 2013. Vi glæder os til 2014.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Maria

Hej søde Pudderdåser. Tak fordi i har en beautyblog med videnskabelige beviser for hvorfor noget er godt eller dårligt. Det har været et dejligt år, hvor jeg blev mine arme blev fri for knopper ;-).

Katja Moikjær

Tusind tak for de søde ord Maria 🙂 Og FEDT at du har fået glatte arme

Camilla

Hej Pudderdåser,
Jeg har et spørgsmål vedrørende La Roche Posays dagcremer. Mærket anses for at være perfekt for dem med sart hud (inklusive mig selv), men hvorfor indeholder produkterne så parfume? Er parfume så forfærdeligt? Nu forstår jeg mig jo ikke så meget på ingredienserne i produkterne, så må vende mig mod eksperterne. Jeg har hørt meget godt om mærket, men parfume-delen skræmmer mig. Er der et alternativ til cremen, hvori der ikke indgår parfume?
Tak for en fantastisk blog, som jeg er fast læser af 🙂
Mvh
ps. håber det her er et passende sted for mit spørgsmål!

Katja Moikjær

Kære Camilla
Ja, jeg har undret mig over det samme. Forklaringen skal nok findes i at det er et fransk mærke, og franskmænd er markant gladere for parfume, end vi er herhjemme.
Parfume er ikke slemt i sig selv. Hvis du ikke har allergi, så er der næppe nogle problemer med almindelig kunstig parfume, som det La Roche-Posay bruger.
Men jeg undrer mig også over, at man vælger at parfumere sådan en serie.
Kh. Katja

Pernille

Søde Pudderdåser,
Kunne I ikke tænke jer at opdatere indlæg 10 om antirynkecreme der virker? Det tror jeg vi er mange der ville blive meget glade for.
Mange hilsner fra en trofast læser 🙂

Pernille

Har I egentlig testet nogle af Beaute Pacifiques vitamin A cremer? Kunne ikke lige finde nogle anmeldelser.

Katja Moikjær

Det kan du tro, det er en god idé. I mellemtiden er der mange andre indlæg om næsten det samme, fx. dette: https://pudderdaaserne.dk/2013/11/01/top-3-moderne-og-effektiv-anti-age/

Pernille

Tak for svar 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *