Tirsdagstip: Forkæl dig selv

Sephora Nail Blockbuster (X-mas) og tip om webshop

Sephora Nail Blockbuster

Elleve neglelakker, nitter og et hæfte med tolv vejledninger til forskellig nail art du kan prøve der hjemme. Så er det svært at ønske sig mere, hvis man ønsker at prøve kræfter med farver og teknikker. Vejledningerne er ret gode og lette at forstå, så det eneste, du skal bruge, er lidt mod og enkelte redskaber til at kaste dig ud i det. Det er kun fantasien, som sætter grænserne for, hvilke mønstre du kan lave, for farveudvalget dækker de fleste muligheder.

Muligheder
Hvis du er en af dem, som synes nail art kunne være sjovt at eksperimentere med, så er Nail Blockbuster det rette kit til dig. Når man går i gang, er det ofte mangel på farver, der holder én tilbage. Selvom jeg selv havde en velvoksen samling neglelak, da jeg startede, manglede jeg altid lige den ene eller den anden nuance (før i tiden var den mest specielle lak i min samling lilla).
Selvom der er mange muligheder, kan det godt være, at du skal tænke kreativt, fordi der mangler et par ting til udførelsen af teknikkerne for eksempel makeupsvampe til gradients, men det er også muligt at bruge andre svampe, så tænk endelig kreativt og find helt din egen teknik.

Ideer
Sådan et kit kan blive startskuddet til masser af kreativitet. Byt rundt på farverne, brug nogle af de lakker du har i forvejen og leg. På siden af kassen kan du se de tolv forskellige teknikker, der er forklaret i hæftet. Resten handler om øvelse, og den kommer stille og roligt hen ad vejen. Det er kommet meget bag på mig, så hurtigt det faktisk går med øvelsen. Meget hurtigt sidder teknikkerne på rygraden og så er det bare finesserne, som bliver finpusset.

Sephora… nu også med webshop
I starten af december blev jeg klar over, at noget af sortimentet fra Sephora også ligger i Illums webshop. Det er jo en sindssyg dejlig nyhed, som alle jer som ikke lige bor i nærheden af København kan benytte jer af. I webshoppen koster Sephora Nail Blockbuster (X-mas) 199 kroner og det gør det også i Sephora både i Illum og i Field’s.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Want them all !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  En virkelig malplaceret kommentar, men… I fortjener en kæmpe tak for at have anbefalet mit nye yndlingsprodukt, Avene Cleanance K, og dermed have reddet min hud.

  Jeg har altid haft meget “normal” hud – ikke specielt pæn, ikke specielt grim. Bare sådan midt i mellem. Jeg har lææænge tænkt, at jeg ville prøve det der med kemisk peeling, men fordi min hud netop ikke har været vildt problematisk, kunne jeg ikke lige finde motivationen til at gå på apoteket efter cremen – det er hårdt at være doven.

  Jeg går ud fra, at det skyldtes ændret hormonbalance i kroppen, at min hud så pludselig for et par måneder siden gik helt amok. Jeg var ved at gå i panik, for jeg har aldrig været vant til at skulle dække urenheder hver eneste dag, og det gik faktisk op for mig, hvor meget en fin og ren hud betyder. Dermed kom motivationen til at gøre et eller andet ved det, og jeg skyndte mig på apoteket.

  Nu har jeg anvendt Avene Cleanance K hver eneste dag i lidt over en måned, og min hud er simpelthen blevet pænere, end den nogensinde har været før. Jeg er SÅ taknemmelig og glad for, at I flere gange har skrevet om dette produkt, for ellers havde jeg nok aldrig fået øjnene op for det.

  Så tusind tak og glædelig bagjul og godt nytår til jer! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hej Thea
   Sikke en dejlig hilsen at få. Hvor er jeg glad for, at det har fungeret så godt for dig.
   Rigtig godt nytår til dig også
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig Sephora – og jeg går altid amok derinde, når vi besøger USA. :i overvejer kraftigt det kit, i skriver om her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I burde virkelig se, om I ikke kan få fingre i Blondinbella’s nye hårserie med balsam og shampoo! Vil så gerne høre en Pudderdåse anmeldelse – for I er de eneste, som jeg ved ikke skriver alverdens pludder!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Tak Emma. <3 Den har jeg slet ikke set! Ved du, hvor man kan købe den?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Forkæl dig selv