L’Oréal Professionnel & Rowenta Salon Steampod

18.12.13
L’Oréal Professionnel Rowenta Salon Steampod & Pro-Keratin

L’Oréal Professionnel Rowenta Salon Steampod & Pro-Keratin

Allerede da jeg hørte om Steampod første gang, synes jeg det lød som et helt vildt og meget spændende redskab. Derfor var jeg selvfølgelig henrykt, da jeg fik lov at prøve den. Som sædvanligt gik jeg til den, ved at læse om den, og pludselig kunne jeg slet ikke overskue, hvordan jeg skulle få den brugt. Det var bestemt ikke lysten til at prøve den, der manglede, på YouTube kunne jeg jo se resultaterne af behandlingerne. Og det ville jeg i hvert fald meget gerne prøve, særligt i ældstens lange krusede hår.

Angst
Det tog mig uendelig lang tid, at få Steampod’en prøvet af, selvom jeg tog den frem igen og igen, men det blev ikke rigtig til mere end det. Og jeg kan godt røbe, at det faktisk er nødvendigt at tænde den for at få et resultat. Der måtte en hel del overvindelse til, og det endte med, at det var min søn, som forbarmede sig over mig og gav mig lov til at prøve Steampod i hans hår, så jeg kunne se, hvad jeg foretog mig.

Succesoplevelse
Når man går fra at mærke angstens sved pible frem på panden til næsten stående klapsalver på cirka ti minutter, så kan man vist godt tale om at nå i mål. Jeg fulgte vejledningen og startede Steampod’en op… resten er historie, som man siger. Selvom Steampod er en krydsning mellem et dampstrygejern og et glattejern med kam, så har det seje redskab vundet mit, men bestemt også ældstens hjerte.

Effekten
Det, der er så unikt med Steampod, er, at du samtidig med at style håret også giver det en plejende behandling. Resultatet ses lige med det samme og det holder i flere dage, hvor håret ser tilnærmelsesvis nyglattet ud, OG hvor det overhovedet ikke kruser. Hvis ikke man har problemer med kruset hår normalt, vil de fleste slet ikke kunne sætte sig ind i, hvor meget det betyder, med mit ultraglatte hår kan jeg i hvert fald ikke. Det betyder i praksis, at håret ikke så let filtrer, og at det er meget lettere at rede ud, hvis det endelig gør.
Mine egne før og efter billederne gav ikke rigtig mening, men selv min mand bemærker det, når Steampod har været i brug, for der er tydelig forskel. Pigerne i ældstens klasse bemærker også altid resultatet og det ser virkelig også vildt ud. Personligt fniser jeg altid lidt, når jeg ser reklamer med kvinder med perfekt glat hår (eller lækre divabølger), i reklameverdenen er der nemlig ingen knækkede hår og i hvert fald intet slid eller spaltede spidser. Men det er præcis sådan håret, ser ud efter en behandling med Steampod og Pro-Keratin.

L’Oréal Professionnel & Rowenta Salon Steampod closeup

Sådan virker det
Arbejdsretningen er markeret med pile, så der er heldigvis ingen tvivl om, i hvilken retning man skal holde Steampod. Nedenfor den ene plade sidder dampdysserne. Det betyder at håret først bliver udsat for varmen fra pladerne og derefter for dampen. I sidste ende sparer du utrolig meget tid, fordi du kun behøver at arbejde med hver enkelt tot hår én gang.
Først fordeles en eller flere af de tre varianter af Steampod Pro-Keratin produkter i håret. Til ældstens hår har jeg brugt en kombination af creme og serum. Du skal selvfølgelig vælge den variant, som passer til dit hår. Derefter skal håret føntørres, til det er stort set tørt (i vejledningen står 80% tørt).
Når du går i gang med Steampod’en, skal du indstille den temperatur, som passer til dit hår, der er fem forskellige temperaturer, og du tilpasser varmen efter, om håret er slidt og sart, eller om det kan tåle lidt mere.
Den konstante damptilførsel sørger for, at det valgte produkt med Pro-Keratin går ind og reparerer håret, mens du styler håret i den ønskede frisure. Du kan altså både vælge, om du vil have store bløde krøller, eller om håret skal være glat. Uanset hvad du vælger, er resultatet holdbart, og al krus er elimineret, lige indtil du vasker håret igen.

Tips og tricks
Steampod er klar på et øjeblik, så du kan sagtens nøjes med at tænde den efter føntørringen. Del håret op i sektioner, det gør processen meget lettere og ikke mindst betydeligt hurtigere. Når Steampod har gjort sit job på en tot, er den tot færdig. Kammen, som dog kan tages af, er genial til at fordele håret jævnt i pladernes bredde. Det betyder også, at du kan arbejde på forholdsvis store sektioner af gangen.
Som nævnt bruger jeg en kombination af Steampod Pro-Keratin creme og serum til ældstens hår, fordi jeg tænker, at spidserne på så langt hår vil være sarte uanset, hvor sundt håret ellers er.

Køb den, den er god!
Måske tænker du, at jeg da bare kan bruge et almindeligt fladjern, men resultatet er overhovedet ikke det samme, jeg har prøvet. Jeg ELSKER min styler fra GHD, men Steampod kan noget helt andet, så det giver ikke helt mening at sammenligne dem i mine øjne. Steampod er til dig, som drømmer om glat hår, som ikke kruser eller krøller, så snart der er fugt i luften.
Min ældste har noget sindssygt kraftigt og meget kruset hår i nakken. Det ser mest ud, som om jeg har fundet firsernes crepejern frem og har givet alt håret i nakken en ordentlig omgang. Min styler kan selvfølgelig sagtens glatte det ud, men det holder altså ikke og det gør det, når jeg bruger Steampod. Det letter dagligdagen med et meget langt hår betydeligt, da håret heller ikke filtrer i samme grad som før. De cirka ti minutter, jeg bruger ekstra på ældstens hår efter hårvasken, betyder i sidste ende, at han og jeg sparer masser af tid og produkter (hårolie, silikone og hårkur).

For maksimal effekt kan du bruge Steampod Pro-Keratin produkterne eller L’Oréal Professionnels nye og sindssygt lækre plejeserie Liss Unlimited.

Læs mere om priser og forhandlere i det nyere indlæg om Steampod, som du finder her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Martina

Hej Helene.
Den lyder fantastisk. Men hvis jeg skal forstå dig ret, så anbefaler du den til dem med tykt eller kruset hår… Jeg har selv normalt hår, men som lider under at jeg bruger mit Ghd glattejern hver dag, selvom jeg kun vasker det hver 3. dag. Derfor tænkte jeg, at denne måske kan spare mit hår for meget slid og kunne holde det pænt længere? Eller mener du at den til normalt hår ikke helt har sin berettigelse.

Helene Randløv

Hej Martina
Den er fantastisk.
Altså jeg synes bestemt den har sin berettigelse i helt almindeligt hår også. Dampen skåner håret, samtidig med at cremen plejer, winwin :-). Håret bliver mere luftigt, end det gør med et almindeligt glattejern, hvor det godt kan blive lidt flat, det er jeg personligt ret glad for. Faktisk tror jeg også, at du vil opleve at du ikke behøver at glatte det hver dag.
Kh. Helene

Malene Andersen

Juhu, har lige klikket en steampod hjem fra lookfantastic. Det endte med kun at koste 1050kr, og så er den i pink. Glæder mig til at prøve den på mit frizzy hår :-).

Helene Randløv

Hej Malene
Jeg fristes til at sige tillykke! Håber du bliver ligeså glad for den, som vi er <3
Kh. Helene

Nanna

Har den også dansk stik hvis den er købt i England?

Nanna

Er den mon også god til os med kortere hår? Altså page 🙂

Ditte

Skader den slet ikke håret? 🙂

Natasja

Ja, det kunne jeg også tænke mig at vide 🙂

Eva

Hej Helene,
Kan man fjerne den integrerede lille kam/børste der? Eller sitter den fast? Tak 🙂

Katja Moikjær

Den kan fjernes for rengøring. Jeg har ikke forsøgt at bruge den uden

Helle kisum

Elsker min Steam pod…men den trænger til at blive gjort rent i de små huller…Men hvordan og med hvad… det er helt Hvidt i dem😤😤

Katja Moikjær

Helt ærligt – jeg aner det ikke! Jeg har ingen snask i hullerne i min steampod. Måske du skal spørge dem hos L’Oreal?

Pernille

Kære alle. Er der nogen der vil give en Update på om i stadig bruger jeres Steam pod? Sker der reelt en forbedring af håret eller ser det bare meget mere lækkert ud, sålænge det er glattet?

Helene Randløv

Hej Pernille
Jeg har svaret dig under det andet indlæg :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *