Julegaveshopping hos Nelly.com

Video: Fra dag til aften

Fra dag til aften

Når man ikke kan nå hjem inden festen, er det rigtig rart at vide, at makeuppen på få minutter kan friskes op eller forvandles fra almindelig hverdagsmakeup til mere festlig aftenmakeup. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du har styr på din base. Find en rigtig god primer, som du ved holder din hud pæn hele dagen. Som jeg nævner i videoen, bruger jeg selv IsaDora Under Cover Face Primer, som er let farvet og helt perfekt både til dage med næsten ingen makeup, såvel som de dage hvor makeuppen skal kunne holde til det hele.

Sim Sala Bim
Med en enkelt cremeøjenskygge kan du på ganske kort tid få styr på makeuppen til en aften i byen. IsaDora Cream Mousse Eye Shadow i farven 30 Galaxy, er sindssygt flot og lige i øjeblikket min foretrukne lynmakeup. Sammen med IsaDora Eye Shadow Trio i farven nr. 85 Purple Vain har du både highlighter og farver til looket. Lidt forskellige nuancer af lilla og blå tilfører både liv og dimension til looket, og det klæder oftest de mørke looks med lidt leg med både matte farver og lidt shimmer.
En sort eyeliner kan selvfølgelig sagtens bruges, men det siger sig selv, at det er et helt andet look.
IsaDora Glitter Eyeliner i farven 30 Gold er meget flot, og skaber et helt andet fokus på dine øjne.

Røde læber
De fleste ville nok vælge en mere stille nude læbe til dette look, men jeg besluttede at gå hele vejen, både fordi jeg virkelig elsker den mørke øjenmakeup, men også fordi jeg er vild med de røde læber. I videoen bruger jeg IsaDora Lip Chock Glossy Lip Stain i farven 54 Cabaret Red. Der har efterhånden sneget sig fire forskellige farver ind i samlingen, hvorfor jeg bestemt mente, at der var mange forskellige farver at vælge mellem.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveshopping hos Nelly.com