Dagens tip: Lad os lære af hinanden

Julegaveshopping hos Nelly.com

Nelly Julegaveshopping

Det er tid til de sidste julegaver, heldigvis fandt jeg nogle på Nelly.com, så behøver jeg ikke tænke mere på det, før de skal pakkes ind. Det gik op for mig, at Nelly har en fin julekalender, hvor der hver dag er en ny vare med betydelig rabat. I dag er det ‘den lille sorte’ der er rabat på, hvis du sørger for at klikke forbi inden klokken elleve i morgen. Uanset om du mangler julegaver, eller du mangler lidt til makeuppen i juledagene eller måske til garderoben, så er der rigtig god inspiration at hente hos Nelly.com.

Hårhjælp til veninden
Hvis ikke det skulle komme fra mig, hvem i alverden skulle så sige det? Jeg har en skøn veninde, som har et temmelig fladt hår, og hun skal have nogle af de ting, som jeg selv bruger, når håret ikke rigtig vil, som jeg vil.
En klassiker i nye klæder… varmebeskyttelse er alfa og omega, og jeg er ret glad for L’Oréal Paris Elnett Heat Protect Volume.
Hun har krøller fra naturens side, men de trænger til lidt definition, og derfor skal hun også have Remington Pearl Curling C195. Som laver de fineste knivskarpe krøller.
For at frisuren hurtigt kan få et boost i løbet af aftenen, skal hun have Lee Stafford Stylee Matt Fat Powder. Den perfekte måde at få fylde i fladt hår.

Dufte til mor
Min mor trænger til at blive forkælet, hvornår gør mødre egentlig ikke det? Hun er ikke særlig god til at finde hverdagsdufte, de dufte hun ønsker sig, ender altid med at stå inde i skabet, fordi hun ikke nænner at bruge dem. Derfor skal hun have nogle af dem, som hun rigtig godt kan lide, og som klæder hende godt. Det er på tide at hver dag bliver en fest…
Dengang Infusion d’Iris fra Prada Perfume. blev lanceret, faldt jeg pladask for den, og det gjorde min mor også. Hun har en, men hun skal have en til, så hun ikke er nervøs for at løbe tør lige foreløbig.
En anden duft, som har hængt ved i en del år, er Oscar De La Renta Oscar Woman Eau de Toilette. Det er en af de dufte, som jeg husker hende med fra mine år i gymnasiet.

Til lidelsesfælden
Er der en kollektion, som jeg har talt med mine lidelsesfæller om, så er det Deborah Lippmann Jewel Heist Collection. Før denne kollektion har jeg aldrig rigtig værdiget lakkerne fra Deborah Lippmann et blik, men denne kollektion har fået mig til at ændre holdning, og lakkerne fra netop denne kollektion er blandt de smukkeste denne sæson.
Den blå glitterlak Va Va Voom skal være den ene af dem. Den kan selvfølgelig bruges alene og som effektlak.
For at det skal passe sammen får hun også Rolling In The Deep, som er en flot dyb marineblå med perlemor.

Til den nybagte mor
Man kan altid kende blikket… min veninde, som lige er blevet mor, så mildest talt slidt ud. Hun ønskede sig et mirakel, og det er desværre noget af det bedste, jeg kan præstere netop på den front.
Først og fremmest gælder det om at finde en concealer, som uden problemer kan dække alt fra mørke rande til de hektisk røde kinder. Det kan Make Up Store Cover All Mix Kittet, jeg har selv været fan af den i mange år.
Hendes bryn er meget lyse, og derfor skal hun have Shiseido Eyebrow Styling Compact, som har den bedste farve til hende, samtidig er det let at bruge.
For at se lidt mere frisk ud, skal hun have IsaDora Eyebrow Lifter- Highlighting Pen, som virkelig kan redde en på de der dage, hvor man ligner en hængt kat.

Har du styr på alle julegaverne, eller mangler du stadig et par stykker?

Sponsoreret indlægFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tip: Lad os lære af hinanden