Storm, frimærker og The Body Shop

05.12.13
The Body Shop Hjertesæbe
The Body Shop Hjertesæbe
Foto: The Body Shop

Når nu vi taler om juleånd, er det meget svært at komme udenom Julemærkehjemmene, som gør et kæmpe stykke arbejde for børn, som har ondt i livet. Da vi blev præsenteret for The Body Shops julekollektioner, kalendere og produkter midt i november, (som jeg nok skal vende tilbage til), deltog Bente Duusgaard fra Julemærkefonden, og da min far har været filatelist (bare fancy for frimærkesamler ;-)), siden han var dreng, var jeg lidt nysgerrig med hensyn til, hvordan det egentlig går med julemærkerne.

Stormvarsel
Det er ikke tilfældigt, at indlægget kommer på netop i dag, Bente fortalte mig nemlig at årets julemærke havde lidt skrækkeligt under stormen den 28. oktober. Det var netop den dag Julemærkefonden skulle præsentere årets julemærke for den samlede danske presse, og kun ganske få fandt vej til mødet på grund af stormen. Manglende presse omkring et mærke eller produkt gør rigtig ondt, når man er så afhængig af salget, som Julemærkefonden jo er.

Hjælp til os elektroniske nisser
Siden du sidder her og læser mit indlæg, går jeg ud fra, at du såvel som jeg og mange andre tilbringer en del tid foran den ene eller den anden elektroniske dims, som bringer dig tættere på resten af verden (i hvert fald i ånden), og som fodrer dig med nyheder og alt mulig andet.
Selvom jeg mange gange har lovet mig selv at skrive julekort, så bliver det først til noget så sent, at Post Danmark har fralagt sig ansvaret for, at mine breve når frem. Så er det, jeg bliver træt af mig selv, fordi jeg køber jo først frimærkerne og julemærkerne, når jeg står nede på posthuset, og når det er lukket, fordi jeg (igen) er for sent ude… Ja, så kan jeg jo ikke støtte den gode sag. Eller… det kan jeg og alle andre elektroniske nisser nemlig nu.

Nu skal vi frankere og du skal…
Undskyld… Det er skrækkelig upassende med det Shu-bi-dua citat… Hvad sker der for det? Det var e-julemærket, vi kom fra. Det er nemlig lige præcis frankeringen, vi bliver fri for med den elektroniske post, og tak for det… sådan fyrre sæt frimærker kan virkelig gøre én tør i munden, ad!
Heldigvis er det også muligt at støtte Julemærkefonden, når du sender e-mails. Du kan købe dine julemærker her i december, eller du kan få både julemærker og resten af året Julemærkefondens fine logo på dine mails. Det er ikke engang dyrt, e-Julemærkerne alene koster 100 kroner, og støtten hele året koster 400 kroner og du får endda fine e-julekort med i prisen. For de priser kan du til gengæld sende så mange julehilsner, som du overhovedet orker.

Du kan også støtte gennem The Body Shop
I Danmark er vi ret heldige, vi har nogle meget dedikerede og super dygtige mennesker i The Body Shop, som arbejder passioneret for at hjælpe andre, hvad enten det er dyr eller mennesker. Faktisk er Danmark forgænger, når det gælder The Body Shops pakkekalender, og den nationale hjælp The Body Shop bidrager med er bestemt heller ikke ubetydelig. Der er mange hjertesager, og én af dem er netop Julemærkefonden.
I år støtter The Body Shop op om Fonden ved at donere 10 kroner ved køb af en håndcreme eller Lip Dome i en af de tre skønne vinterdufte: Vanilla Bliss, Ginger Sparkle og Cranberry Joy. Begge produkter koster 55 kroner.

Endnu mere hjælp
Lørdag den 14. december kan du runde det samlede beløb, du har købt for, op. Runder du op, fordobler The Body Shop det beløb, du donerer. Indsamlingen foregår i alle The Body Shops butikker hele dagen, så husk at skrive det i kalenderen, det har jeg i hvert fald gjort. Så gælder det bare om at få købt alle favoritterne. Som tak for hjælpen får du endda en hjertesæbe som den på billedet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *