Hyggelig hudpleje: Oskia Massage Candle

Video: Essie Luxeffects glitter-topcoats

Essie Luxeffects

I flere år har jeg ønsket mig disse fem skønne effektlakker fra Essie, og i år er de endelig i butikkerne i Danmark. Bare en enkelt effektlak, kan forny din neglelak samling, fordi du opnår et helt andet look, afhængigt af hvordan du bruger lakken. Kombinations mulighederne er mange, og du kan både bruge dem både som almindelig topcoat, eller du kan lave yderligere effekter ved at bruge forskellige teknikker eller redskaber.

OBS!
Inden du får fremgangsmåden, vil jeg starte med at beklage den irriterende skratten i videoen, mikrofonen sad åbenbart sådan, at jeg ramte den hele tiden.
Desuden får jeg kludret i navnene, fordi jeg havde svært ved at se i lyset i lokalet. Hvis du vil vide hvilke lakker, jeg har brugt, skal du læse her under i stedet for at lytte til det, jeg siger.

Base og teknik
Som jeg nævner i videoen, er det ikke nødvendigt med en lak under, men det er klart, at du opnår et helt andet look, hvis du har. For tydelighedens skyld valgte jeg mørke lakker og kun en lys. Lakkerne, jeg brugte, er:

 • Lillefinger: Ovenpå Elf Smokin’ Hot lagde jeg Essie A Cut Above på negletippen og op som en gradient.
 • Ringfinger: Med Appeal4 London Grey som base lagde jeg en stribe af Essie Set In Stones ned langs midten af neglen.
 • Langfinger: Som topcoat til Chanel Mysterious 601 brugte jeg Essie Pure Pearlfection på hele neglen.
 • Pegefinger: En gradient fra neglebåndet og ned med Essie As Gold As It Gets over Ciaté Ivory Queen
 • Tommelfinger: Som effekt over Nilens Jord 681 Dusty Petrol brugte jeg Essie A Stroke Of Brilliance. Først lagde jeg et stykke net over neglen, hvorefter effektlakken blev duppet på med en svamp.

Desværre kan jeg ikke holde, hvad jeg lover i videoen, for mine nærbilleder af neglene er blevet slettet ved et uheld.

Luxeffects kollektionen finder du i Matas og Magasin fra næste uge, lakkerne koster 99,95 kroner stykket. Indtil du kan få fingrene i kollektionen, kan du selvfølgelig bruge alle ovennævnte teknikker med dine andre effektlakker.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • De er SÅ pæne :-) Jeg har dem alle undtagen den blå. Billigvoks.dk har haft dem i min. 1 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Yep… Det har de, Jeg mener også butikker jo :-P
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina / Krummes Krummelurer

  De er super fine :) Jeg har så mange glitter-lakker at jeg overvejede! om jeg behøvede disse :O – Jeg kunne godt ha tænkt mig at se dem lidt tættere på :) Og det kunne være fedt, hvis man kunne se dem alle ovenpå en helt mørk (ens) lak – for at se “forskellen” på de forskellige glittere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig hudpleje: Oskia Massage Candle