Vinderen af gavekort til ShopUSA er...

Tirsdagstip: Spar på vandet

CHI Keratin leave-in conditioner

Måske er det ikke et oplagt skønhedstip, men jeg skal nok komme til sagen…
I onsdags fortalte jeg om den shampoo, jeg bruger når min hovedbund driller. Der nævnte jeg, hvornår min hovedbund driller. Det gør den nemlig, når jeg undlader at vaske hår. Det er jo lidt dumt at lade være, når nu det ender galt hver eneste gang. Grunden, til at jeg lader være, er, fordi jeg rigtig gerne vil reducere mit vandforbrug. Det er ikke, fordi jeg bruger mere vand end alle andre mennesker, jeg tænker bare en del over det, og jeg vil helst spare på energi og vand, i så stort omfang som overhovedet muligt.

Oplagt mulighed
Det med at spare på hårvasken virker som en oplagt idé. Selvom jeg oftest bader i meget kort tid og slukker vandet, når jeg ikke bruger det og så videre, så bruger man jo en hel del vand på sådan et bad. Når nu det ikke kan lade sig gøre for mig at springe den hårvask over, så har jeg fundet et andet sted at skære i vandforbruget.

Filtret hår
Når man har kort hår, er problemet med ugler ikke så stort. Derfor har jeg flere gange fået skældud af PR-dåserne, som har med hårpleje at gøre. De synes selvfølgelig, at ALLE skal bruge balsam. Og jeg har virkelig dovnet med balsam og gør det stadig. Nu er mit hår bare en del længere, og det betyder, at det af og til trænger til noget andet og lidt bedre pleje end shampoo.
Det er sært, at jeg har så svært ved at pleje mit eget hår, for både manden og drengene bliver tvunget til regelmæssige hårkure og balsam efter hver vask.

Konflikt
Det øgede behov for pleje er kilde til en del frustration, for jeg vil jo stadig gerne spare på vandet. Når håret så ligner en høstak, så er det bare svært at argumentere for, at det ikke behøver balsam. Som du sikkert har gættet, er det endnu lykkedes mig at undvære det ekstra vandforbrug. Min løsning på mit hårdilemma er: leave-in produkter. Det er heldigvis også en oplagt løsning og det er oven i købet en, som jeg er rigtig tilfreds med.
Når man ikke lige synes, at håret skal vaskes, så er konceptet med leave-in også genialt. Faktisk er leave-in den daglige løsning på knuder og høstakke her hjemme, både i det lange og det korte hår.

CHI Keratin Leave-In Conditioner, som du ser på billedet, er min favorit i øjeblikket. Du finder CHI hos udvalgte frisører, hvor den koster 159 kroner. Nærmeste forhandler: tlf. 55 37 00 76.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Mette

  Min familie af rigtig langhårede børn, og jeg selv bruger Paul Mitchells. køber den hjem i 1 liters flasker fra England. Og så holder den ellers RIGTIG længe. Selv sønnen, der HADER at putte ting i sit hår har fundet ud af at denne del er en nødvendig del af morgenrutinen. ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså smart! JEg har det længste og tykkeste hår, og jeg kan simpelthen ikke undvære balsam, men tænk hvor meget tid man sparer under bruseren om morgenen med leave-in produkter!
  Jeg må simpelthen få fingrene i den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen måske den skulle prøves næste gang? Jeg synes det er svært, at finde en som giver håret samme effekt som rinse-out balsam. De to jeg har nu gør i hvert fald ikke; Tigi Love The Planet eller hvad den hedder? Dufter (lugter) hardcore af kirsebær og mandel! Den “klumper bare håret sammen” og virker mere som en styling-ting. Den anden jeg har er faktisk fra Paul Mitchell… Den synes jeg ikke gør noget særligt for blødhed og shine heller :( Kh Lene Nehlsen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af gavekort til ShopUSA er...