Sådan gør du: Nailart inspireret af ikat

07.11.13
Da jeg i efteråret siden fik Appeal4 high summer kollektionen, vidste jeg med det samme, at det var de lakker, som skulle stå model til mit første forsøg med ikat. Ikat er egentlig en indfarvningsmetode, man især bruger til garn. Igen er det på Pinterest og Instagram, jeg har set nailart med de mange forskellige fortolkninger af mønstret. Fælles fredag Hver fredag er der nogle af de danske bloggere, som i fælleskab giver deres bud på en eller anden type nailart, en teknik eller et tema. Fælles fredag eller Fancy Friday havde i fredags ikat på programmet og det fik mig til at tænke på mit ene forsøg med ikat. Du kan finde billeder på instagram #fællesfredag og selvfølgelig på de forskellige blogs heriblandt Kittygalore.dk og Neglenymfer.dk Min version Som nævnt brugte jeg lakker fra Appeal4 high summer kollektionen og to fra basiskollektionen. Teknikken fungerer bedst med en fladpensel, hvor man bruger spidsen, eller det gør det for mig. Ikat mønstret behøver ikke at være skarpt i kanterne. Den pensel, jeg brugte til looket på billedet, var ikke særlig nem at arbejde med, så den vil jeg selvfølgelig ikke anbefale. 1. Start med to lag af din baselak, her jeg brugte No. 22 Foxglowe. 2. Derefter tegnede jeg omrids af romper med No. 8 London Grey. 3. Inde i rompen tegnede jeg en mindre rompe med No. 23 Pink Hop. 4. Til sidst markerede jeg omridset af den mindre rompe med No. 12 Black Lily. For at beskytte dit design er det en god idé med et lag overlak. Appeal4 koster 79 kroner stykket og du finder dem i diverse webshops og butikker, Du finder en forhandler oversigt på Appeal4’s eget site.

Da jeg i efteråret siden fik Appeal4 high summer kollektionen, vidste jeg med det samme, at det var de lakker, som skulle stå model til mit første forsøg med ikat. Ikat er egentlig en indfarvningsmetode, man især bruger til garn. Igen er det på Pinterest og Instagram, jeg har set nailart med de mange forskellige fortolkninger af mønstret.  Fælles fredag Hver fredag er der nogle af de danske bloggere, som i fælleskab giver deres bud på en eller anden type nailart, en teknik eller et tema. Fælles fredag eller Fancy Friday havde i fredags ikat på programmet og det fik mig til at tænke på mit ene forsøg med ikat. Du kan finde billeder på instagram #fællesfredag og selvfølgelig på de forskellige blogs heriblandt Kittygalore.dk og Neglenymfer.dk Min version Som nævnt brugte jeg lakker fra Appeal4 high summer kollektionen og to fra basiskollektionen. Teknikken fungerer bedst med en fladpensel, hvor man bruger spidsen, eller det gør det for mig. Ikat mønstret behøver ikke at være skarpt i kanterne. Den pensel, jeg brugte til looket på billedet, var ikke særlig nem at arbejde med, så den vil jeg selvfølgelig ikke anbefale. 1.	Start med to lag af din baselak, her jeg brugte No. 22 Foxglowe. 2.	Derefter tegnede jeg omrids af romper med No. 8 London Grey. 3.	Inde i rompen tegnede jeg en mindre rompe med No. 23 Pink Hop. 4.	Til sidst markerede jeg omridset af den mindre rompe med No. 12 Black Lily. For at beskytte dit design er det en god idé med et lag overlak. Appeal4 koster 79 kroner stykket og du finder dem i diverse webshops og butikker, Du finder en forhandler oversigt på Appeal4’s eget site.

Da jeg i efteråret siden fik Appeal4 high summer kollektionen, vidste jeg med det samme, at det var de lakker, som skulle stå model til mit første forsøg med ikat. Ikat er egentlig en indfarvningsmetode, man især bruger til garn. Igen er det på Pinterest og Instagram, jeg har set nailart med de mange forskellige fortolkninger af mønstret.

Fælles fredag
Hver fredag er der nogle af de danske bloggere, som i fælleskab giver deres bud på en eller anden type nailart, en teknik eller et tema. Fælles fredag eller Fancy Friday havde i fredags ikat på programmet og det fik mig til at tænke på mit ene forsøg med ikat. Du kan finde billeder på instagram #fællesfredag og selvfølgelig på de forskellige blogs heriblandt Kittygalore.dk og Neglenymfer.dk

Min version
Som nævnt brugte jeg lakker fra Appeal4, to af dem er fra high summer kollektionen, og to er fra basiskollektionen.
Teknikken fungerer bedst med en fladpensel, hvor man bruger spidsen, eller det gør det for mig. Ikat mønstret behøver ikke at være skarpt i kanterne. Den pensel, jeg brugte til looket på billedet, var ikke særlig nem at arbejde med, så den vil jeg selvfølgelig ikke anbefale.

  1. Start med to lag af din baselak, her jeg brugte No. 22 Foxglowe.
  2. Derefter tegnede jeg omrids af romper med No. 8 London Grey.
  3. Inde i rompen tegnede jeg en mindre rompe med No. 23 Pink Hop.
  4. Til sidst markerede jeg omridset af den mindre rompe med No. 12 Black Lily.

For at beskytte dit design er det en god idé med et lag overlak.

Appeal4 koster 79 kroner stykket og du finder dem i diverse webshops og butikker, du finder en forhandler oversigt på Appeal4’s eget site.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Camilla

Det har du da klaret rigtig flot! Super smukke!

Helene Randløv

Tusind tak Camilla <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *