Tirsdagstip: Få brugt resterne af din body lotion

29.10.13
Nivea Creme
Nivea Creme
Foto: Beiersdorf

Hvis du er fast læser, ved du, at jeg har det temmelig stramt med bodylotion. Der er som sådan ikke noget galt med bodylotion, det er bare mig, der er mærkelig. Derfor er det ikke særlig mange af cremerne, som slipper igennem nåleøjet. Det resulterer ofte i store mængder bodylotion, som ikke rigtig bliver brugt. Selvom min mor virkelig gør sit til, at beholdningen bliver holdt i skak, så er der til tider MEGET creme, som ikke rigtig bliver brugt.
Heldigvis er der mange andre måder, jeg kan få brugt cremerne, og hvis du har samme udfordring, så er løsningen måske også noget for dig.

Glatte ben
Body lotion er en god og effektiv barbercreme. Benene bliver silkebløde, og de skarpe blade slider ikke nær så meget på huden. Hvis det er hårbalsam, du har i overskud, så er det også virkelig glimrende til formålet.

Mix selv din skrub
Langt de fleste af mine body lotions ender livet som skrubbecreme. Jeg elsker nemlig body scrubs, og så er det oplagt at få brugt cremeresterne som sådan. Lidt kaffegrums, sukker eller salt blandet med bodylotion er tæt på at være den perfekte scrub set med mine øjne. Jeg får nemlig både pleje OG bliver skrubbet samtidig.

Lidt i håret
Indrømmet! Det er ikke så tit, at det sker, men min body lotion er mere end en gang endt i håret. Jeg bruger den både til at samle enderne, eller til at gøre håret lidt mere blankt og få styr på fimrehår. Hvis du har mod på at bruge din body lotion i håret, så kan du sikkert regne ud, at mængden, du bruger, er altafgørende for resultatet. Begrænsning er kodeordet!

Uanset hvad den er til
Med mindre din body lotion er meget parfumeret, så kan du bruge den, lige hvor du vil. Det er ligegyldigt om der står fod-, hånd- eller ansigtscreme på dåsen, for du kan med garanti bruge den over det hele. Den største forskel er i langt de fleste tilfælde konsistensen. Så brug du bare cremen lige der, hvor du trænger.

Har du også nogle produkter, som du har svært ved at bruge op? Og har du andre tips til at få dem brugt?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Bookworm

Det med håret lyder ret smart – det må jeg prøve 🙂

Lise

Om vinteren når luften er tør bliver mit hår meget elektrisk. En udvekslingsstuderende fra Canada lærte mig at tage ganske almindelig bodylotion eller håndcreme og fordele en klat på størrelse med en ært i håndklædetørt hår. Det er blevet min yndlingsmåde at bruge bodylotion 🙂

Helene Randløv

Lige præcis! Det er nemlig rigtig effektivt!
Kh. Helene

Pernille

Jeg er ret stor fan af bodycreams, som jeg heller ikke rigtigt får brugt færdigt. Så de står ofte og ‘skiller’ jeg blander så noget E-vitaminolie i, så er de nemmere at få brugt færdigt, da holdbarheden ved dette nedsættes væsentligt og så SKAL den bare bruges op.

anne

Jeg deler mine bodylotions med min veninde. På den måde kan vi begge prøve nogle nye cremer og de bliver hurtigt brugt op.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *