Galakse negle med Appeal4 Autumm 2013

Fredagsfavorit: IsaDora Jumbo Sharpener

IsaDora Jumbo Sharpener

Du kan ikke undvære den! Alligevel insisterer utrolig mange mærker på at lave blyantspidsere, som er lige akkurat for små til de store blyanter. Jeg har ganske ofte stået med en blyantspidser fra samme mærke, som en af jumboblyanterne og alligevel er de to uforenelige. Det er virkelig irriterende og gør mig gal i skralden hver eneste gang.

”One to rule them all”
Den blyantsspidser, som gang på gang har reddet mig, er Isa Dora Jumbo Sharpener. Den passer simpelthen til alle de blyanter, som jeg uden held har prøvet at spidse med dens tilhørende spidser. Der ligger altid mindst to af dem på lager, fordi de bliver selvfølgelig sløve med tiden og jeg er også ret god til at glemme, hvor jeg har lagt den, som jeg har i brug.

Bedst og billigst
Der er egentlig ikke så meget at sige, det er jo bare en blyantsspidser… Det er en af de ting, som bare skal virke, og som virkelig kan sætte min tålmodighed på prøve. Først og fremmest har jeg mange kræfter, det betyder at jeg uden problemer kan få den lidt for store blyant ind i en af de lidt for små blyantspidsere… Problemet er så at dreje blyanten rundt og at få den ud, nu ved jeg du smiler… Du kan nemlig sagtens forestille dig mig, stå der og bande højlydt over noget så åndssvagt som en blyant i en blyantsspidser.
Heldigvis er alle frustrationer, knækkede blyanter og forrevne fingre fortid. IsaDora Jumbo Sharpener er den eneste spidser, jeg overvejer at stikke mine blyanter ind i.

IsaDora Jumbo Sharpener kan købes i Magasin og i Magasin webshop, hvor den koster 49 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galakse negle med Appeal4 Autumm 2013