Tirsdagstip: Tid til fedt og fugt

Første primer der holder på foundation: Benefit Stay Flawless 15-Hour Primer

Benefit Stay Flawless 15 Hour Primer

Af alle de usandsynlig mange primere, der findes i denne verden, har ingen endnu kunnet klare den opgave, jeg har allermest brug for hjælp til: At få min foundation til at holde længere. Før nu.

Urban Decay All-Nighter Spray kunne en lille smule. Men Benefit Stay Flawless 15-Hour Primer er absolut en unik primer. Den kan noget som ingen anden kan – nemlig for alvor at forlænge holdbarheden på foundation. Og så er den meget speciel at arbejde med, så hvis man ikke følger anvisningerne, så kan det bliver noget værre rod.

Den kræver også det rigtige match foundation. Når jeg bruger den med traditionel flydende foundation, så er resultatet perfekt, og Benefit Stay Flawless forlænger min foundations levetid markant. Og min hud spiser normalt min foundation, før vi når til frokosttid.

Kombineret med for eksempel BB Cream eller mineralsk foundation er den derimod ubrugelig, og resultatet kan blive ret uheldigt.

Sådan gør du
Man skal huske at arbejde hurtigt. Primeren sætter sig med det samme, så alting skal gå ret stærkt. Det bedste resultat får man ved at bruge fingrene til foundation. Svamp kan lade sig gøre, pensel er en udfordring.

1. Sørg for at du har pæn og gennemfugtet hud. Dette er ikke primeren, man bruger, til at skjule skællende hud. Tværtimod vil den fremhæve det.

2. Stay Flawless er i stickform. Brug sticken til at lægge primeren på i ansigtet med hurtige strøg. Du behøver ikke lægge den i hele ansigtet, hvis du ikke har brug for det. Hvis du for eksempel kun har problemer i T-zonen kan du nøjes med at lægge den der.

3. Fordel din flydende foundation med fingrene MED DET SAMME og gnid den grundigt ind i primeren.

Fordele
Stay Flawless gør det, den lover: Får din foundation til at holde længere. Hvis du har problemer med at få din foundation til at holde hele dagen, så er dette absolut et must try. Det samme gælder fedtet eller skinnende hud.

Ulemper
Primeren kræver at man arbejder hurtigt, og den fungerer ikke med alle typer foundations. Hvis du har meget tør eller skællet hud, vil den fremhæve dette.

Her kan du købe det
Benefit Stay Flawless 15-Hour Primer er netop kommet i butikkerne og kan købes i Sephora. Det er pinligt, men jeg har ikke den danske pris. Er der mon nogen af jer, der kan huske den?

Du kan også købe den online på lookfantastic.com til 24,50 pund. Koden LFNEW giver lige nu yderligere 10 procent rabat.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Sikke du lokker Katja, måske den skal ned i kurven inden længe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Du skal i hvert fald prøve den, hvis du kan komme i nærheden af den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej – tusind tak for vejledning – jeg har netop købt denne primer på ELLE UK, men kunne ikke helt finde ud af at bruge den. Nu vil jeg prøve igen. Jeg synes dog den lukker meget huden – er det også jeres oplevelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Dejligt at høre, at du kan bruge det.

   Jeg har ikke oplevet at den lukker huden inde, men jeg bruger også et meget tyndt lag og blander den godt ind i foundationen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Kan du anbefale en god primer til mineralsk foundation? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Hvad skal den kunne? En primer kan være rigtig mange ting jo

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe B.

  Hej! Jeg bruger Laura Mercier’s “Tinted Moisturizer”(without oil. ). Jeg har ofte breakouts i panden, men sammen med en god concealer giver det mig fint dække. Tror I at denne primer ville virke med en tinted moisturizer også? Tak for svar på forhånd! Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Kære Signe. Nej, det tror jeg ikke. Det skal være en flydende foundation. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej søde jer,
  Jeg leder med lys og lygte efter et sted på nettet, hvor jeg kan købe primeren, men uden nogen form for held.
  Ved i, hvor det er muligt? :-)

  Kærlig hilsen
  Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Caroline
   Prøv at kontakte Sephora i Illum, måske kan de hjælpe :-*
   Der er lukket for salg af Benefit til Danmark.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Tid til fedt og fugt