Video: Benefit Beams og Tints

Anmeldelse: Benefit Tints & Beams

Benefit Tints and Beams

I videoen fik jeg vist slået fast at jeg er temmelig begejstret for Benefits små fine og buttede flasker. Først fik jeg Benetint og den har ligget og rodet i mine ting, fordi jeg ikke umiddelbart fandt den nyttig. Det var faktisk først, da jeg efter et event fandt det super fine SUGARlicious Lip & Cheek Kit i posen, at jeg fik taget mig sammen til at prøve den smukke røde væske. Tints er gode både til kinder og læber og Beams er fantastiske highlightere.

Benetint
Med ordene: ”It’s the sexiest flush you can get from a bottle!” er de færreste i tvivl om farven… Min reservation skyldes primært mine i forvejen røde kinder og min ellers blege hud. Men det er faktisk den af de tre tints, som er lettest at have med at gøre, fordi den er meget mere vandet end de to andre. Benetint ligger fast i min makeup taske, fordi jeg ALTID har den under røde og pink læbestifter. På den måde er jeg fri for at bekymre mig om min læbestift, som måske sidder i laser i læbekanten. Benetint sørger nemlig for at læberne har en fin farve under læbestiften.

Poseytint
Som nævnt ovenfor er Poseytint tykkere i konsistensen, den er mere geléagtig og men stadig højt pigmenteret, så den efterlader et heftigt og meget holdbart mærke på huden, hvis den bliver fordelt for langsomt. Den passer meget fint som lærred for de fleste lyserøde og pink læbestifter og som blush er den noget nær perfekt. Lad dig ikke snyde af det uskyldige udseende af geléen, den bliver MEGET pink, når den får lov at blive siddende. Mine favorit kombinationer i øjeblikket er Posietint på læberne med hydra-smooth lip color i farven Talk Flirty ovenpå . På kinderne er det selvfølgelig også Poseytint nederst, med Hervana Face Powder ovenpå og så lidt High Beam på kindbenene, men den er også virkelig fin sammen med CORALista.

ChaCha tint
Den fineste orange nuance med et hint af koral. Den giver simpelthen så meget farve, at jeg endnu ikke er slubbet af sted med at bruge den direkte på kinderne. Derfor lægger jeg den altid på håndryggen/eller et ikke nær så synligt sted, hvis jeg skal ud. I videoen prøvede jeg den for første gang på øjenlågene, og det gik virkelig godt, det er langt fra sidste gang, jeg gør det i hvert fald. Den er særlig velegnet til solbrun hud, men den kan altså også fint gå, hvis man altså har fart på, når man dupper den på kinderne og bruger meget lidt af gangen. Kombinationen jeg har brugt mest er ChaChatint nederst med Sugarbomb som blush og Hoola som let shading.

High Beam
”Er den SÅ pæn, som de siger?” sådan sagde min veninde, da hun så, at den lå i tasken. Da hun havde prøvet den på hånden, var hun allerede overbevist… Præcis sådan mødte jeg den også selv. Forestil dig, at jeg sidder og åbner det fine lille SUGARlicious Lip & Cheek Kit med hævet øjenbryn, fordi nu har jeg jo hørt de amerikanske bloggere rave om både det ene og det andet fra Benefit i årevis. Endelig sidder man der med Benetint og High Beam i hånden… Og jeg behøver ikke at sige andet end dette: De har ret!
Det er cirka et år siden jeg modtog ovennævnte kit og i månedsvis har High Beam været den eneste highlighter i mit liv. Det var først i starten af juni, at den har fået lidt konkurrence, men det fortæller jeg mere om i Månedens Favoritter: September…

Sun Beam
Hvis du vil have en mere gylden highlighter er det Sun Beam, du skal vælge. Den er ikke mørk eller uanvendelig til lys hud, den har bare en meget mere gylden undertone. Faktisk kan den give lige det der skær, som man altid drømmer om, når man er rigtig lys. Og hvis man bare har den mindste smule farve, bliver kuløren fremhævet på den mest naturlige og smukke måde. Det er den nyeste i min samling og derfor har jeg ikke eksperimenteret sindssygt meget med den endnu. At vælge Hoola, som bronzer og Sun Beam som highlighter var oplagt og endte med at være så fint, at kombinationen af de to blev brugt i flere dage i træk.

Benefit er eksklusivt i Sephora i Danmark, hvor Tints koster 260 kroner og Beams koster 195 kroner. På LookFantastic.com kan du finde Tints til 24,50 £ og Beams til 19,50 £.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

9 kommentarer

 • Hej Helene!
  Håber du vil tage et kig på min blog og måske efterlade en kommentar? Det ville være fantastisk tak! :D

  http://www.iheartbyme.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sabrina
   Så håber jeg, at du vil svare på mit spørgsmål :-D

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Bruger du High beam oven på pudder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mascara besluttede jeg mig for at prøve Posietint, efter at have læst Pudderdåsernes guide til Benefit tints og beams. Posietint ser ret uskyldig ud og minder mest af alt om en lipgloss i konsistens, men den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Slet ingen? Kunne godt tænke mig at vide, om den kan bruges oves på pudder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Chris
   Generelt skal man aldrig bruge cremede/flydende produkter oven på pudder :-)
   Det kan fungere, men jeg gør det ikke selv.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chris

   Nej det var også det, jeg tænkte. Har bare læst om andre, der gør det med denneher. Hvad gøt du så? Nøjes du bare med at pudre resten af ansigtet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatema

  Nu kan jeg godt se, at det er et ret gammelt opslag, men fandt det lige i min søgen om man kan bestille disse tints hjem til dk haha :)
  Inde på hjemmesiden (lookfantastic.com) står der, at de kun shipper deres Benefit produkter til UK, men jeg kan se at produktet er der også på deres danske side. Ved du om de så shipper til Danmark? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Fatema
   Det er jeg sikker på, at de gør. Ellers kan du ringe til Sephora, de plejer at være til at tale med i forhold til at sende.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Benefit Beams og Tints