Mine hårfavoritter netop nu

Fredagsfavorit: Ole Henriksen Perfect Truth CC Crème Broad Spectrum SPF 30

Ole Henriksen Perfect Truth CC Crème Broad Spectrum SPF 30

Her på bloggen har vi før fniset over den kæmpe industri introduktionen af BB-cream på det europæiske marked har medført. Vi har fundet på en masse relevante efterfølgere og grinet endnu mere af det (ja, det er nok lidt plat…). Da den første CC Cream landede, var jeg ret begejstret, men CC Cream har en helt anden dække evne end BB Cream, og derfor er langt de fleste af dem, jeg er stødt på alt for mørke til mig. Det er træls, for med mine evige røde kinder er de et helt oplagt valg.

Bredspektret beskyttelse
Oftest synger vi en sang om utilstrækkelig beskyttelse mod UVA strålerne, men heldigvis er det slet ikke nødvendigt i dette tilfælde. Hr. Henriksen har nemlig sørget for, at der udelukkende er mineralsk filter i, det er især Katja meget stor fan af. Personligt er jeg ligeglad med, hvilket filter der i, så længe beskyttelsen er høj nok. Peptider, antioxidanter og god fugt er grunden til, at jeg har valgt Perfect Truth CC Crème Broad Spectrum SPF 30, i stedet for min sædvanlige SPF 50.

God dækning
Jeg har altid en MEGET dækkende Foundation Stick liggende i makeuptasken, fordi min rødme trænger igennem selv den mest effektive foundation. Hvis den oven i købet har en uheldig farve, kan det se ud som om, jeg er blålig i ansigtet… Det er IKKE det look jeg plejer at gå efter.
Det er især, derfor jeg er så glad for Perfect Truth CC Crème. Den dækker fantastisk og jeg har kun en gang været ude for, at det var nødvendigt at dække rødmen med min elskede Foundation Stick.

Masser af glitter
Trænger du til glød og liv i ansigtet er Perfect Truth CC Crème perfekt. Huden får sådan et lækkert skær og man kan høste mange komplimenter, fordi man pludselig ser friskere ud.
Bagsiden er desværre at cremen ikke er særlig velegnet, hvis du har ujævn hud med urenheder eller ar.

Duft
Perfect Truth CC Crème dufter af sol og sommer. Det kan virkelig få selv den kedeligste grå regnvejrsdag til at virke lysere. Den dufter nemlig af Filuris, det er meget hyggeligt. Duften betyder naturligvis, at der er parfume i. Faktisk er der en hel del parfume i, så de af jer som bliver glad det mineralske filter, skal huske lige at teste Perfect Truth CC Crème inden køb.

Perfect Truth CC Crème Broad Spectrum SPF 30 findes i to farver og den koster 335 kroner. Du finder Ole Henriksen i udvalgte Matas og parfumerier, i Magasin, Sephora og online hos SmartGirl.dk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Laura

  Dækker cc creams generelt mere end bb (hvis man kan snakke om fænomenet bb som én kategori!) ? og kender i til den fra gosh? stod med den den anden dag og som altid hos gosh er farveudvalget jo godt! er ret glad for min bb derfra, men synes ikke den dækker nok til at jeg kan lade være med at tage lidt foundation over :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Laura
   De CC Creams, jeg har prøvet, gør. Jeg er som altid glad for Gosh netop pga. farven. Jeg vil prøve at få taget billeder af dækningen i løbet af næste uge.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du skulle prøve Ole henriksens Nuture me creme, den er lidt lyserrød agtig i farven, men den virker virkelig godt når man har hud med tildens til rødme. Jeg lage faktisk først mærke til det da jeg holdte op med at bruge den, men den virker altså.
  Jeg har enda brugt grøn concealer for at holde min rødme nede, så det var måske et produkt der var vær at checke ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine hårfavoritter netop nu