Dagens Læber: Merry Cherry

Video: Ciate Emerald Collection – sådan laver du glitter og velour negle

Ciaté Emerald Collection

Vi har både set caviar, velvet og sequin manicure før, men nu får du alle tre ting i en og samme pakke. Personligt synes jeg, at navnet er lidt skævt… i hvert fald synes jeg, at neglelakken burde være Stiletto, fordi den er mere smaragd grøn end Ditch The Heels er det. Bortset fra den detalje er jeg vild med sættet. Og nu ligger det heldigvis én frit for at bruge en anden farve, hvis man synes, at den passer bedre.

Hvis du synes, at mine negle på den venstre hånd ser lidt vilde ud (og du ikke allerede har set dem på Instagram @hehelene), så kan jeg røbe, at jeg havde optaget en video med netop denne type manicure, inden jeg startede på videoen om Emerald Collection. Den video kommer senere…

Velvet
En ting er sikkert… holdbarheden er i top. Selvfølgelig kommer der det sædvanlige slid på tipperne, især fordi man jo ikke rigtig har mulighed for at have en overlak på. I dag (søndag) ser det stadig pænt ud, og det fine velourpulver ligger præcis der, hvor jeg lagde det i onsdags.
Som jeg viser i videoen, lægger jeg andet lag lak på, hvorefter jeg enten trykker neglen ned i velourpulveret, eller trykker velourpulveret fast på neglen med fingeren. Hvis du ikke piller ved det før, det har tørret lidt holder det altså fantastisk, hvis du er utålmodig, eller hvis du ikke bruger rigeligt velourpulver, kan du være uheldig, at det slet ikke holder. Når neglelakken har fået lov til at tørre lidt, børster du det overskyddende pulver væk med den medfølgende pensel.

Sequin
At glitter har en særlig plads i mit hjerte… kommer nok ikke bag på nogen, og derfor er jeg selvfølgelig særlig glad for pailletterne i sættet. Da jeg så billederne af pailletterne, blev jeg lidt skuffet, men da jeg fik åbnet låget, var der bestemt intet at være skuffet over!
Når man er stædig og ikke lægger klar lak over pailletterne falder de af MEGET hurtigt. I onsdags var Katja og jeg for eksempel i IKEA og jeg havde glitter alle vegne. Det var på mit tøj, det sad fast i vipperne og på min hud. Desuden er det sindssygt fristende at pille i det, og så holder det selvfølgelig slet ikke. Det sjove er egentlig, at selvom pailletterne falder af, så er der stadig pailletmønster på neglene og det ser fint ud, sammen med de pailletter, som bliver siddende.

Caviar
I videoen får jeg vrøvlet lidt, om hvordan man bruger caviar. Som med de andre sæt skal man lægge to lag lak og efter andet lag, skal pynten på. Perlerne hældes over den våde lak (gør det over den lille plastik bakke i æsken, for de triller til alle sider) og tryk dem fast. Som med pailletterne er det vigtigt at skubbe perlerne ind på neglen. Det er vigtigt ikke at lægge overlak over perlerne, da det opløser farven på perlerne.

Ciaté Emerald Collection Kit

Ciaté Emerald Collection koster 225 kroner og du finder kittet i Sephora, Magasin og i Magasins webshop.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Mette

  Kære pudderdåser. Jeg skriver til jer da jeg har brug for rådgivning til valg af ansigtscreme. Jeg er 15 og har længe blot nøjes med en bodylotion (også til ansigtet, ups). Jeg har normal teen-hud. En bums eller to i ny og næ men døjer især med fedtet ud i panden og på næsen (samt hudorme) Er der en vidunder ansigtscreme jeg bør investere i?Håber i kan hjælpe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær
   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Uhh den lyder rigtig spændende. Jeg ved ikke helt hvad det betyder når det er en eksfoliering, hvad er det?

   Og når du skriver at man bruger den efter man har renset sin hud, er det så fri for makeup rester eller blot huden man skal rense?

   (undskyld de mange spørgsmål)

   Og ville du evt. kunne anbefale et (budgetvenligt)produkt til at rense inden Avene cleanace k? ville denne evt. kunne bruges: http://www.matas.dk/neutral-face-wash-150-ml ?

   Og jeg glemte forresten før at rose jeres blog. Det er rart endeligt med et sted hvor man kan stole på anmeldelserne af diverse produkter. Jeg takker mange gange :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne ciaté !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Læber: Merry Cherry