Video: Look med The Body Shop

08.09.13
The Body Shop look

The Body Shop look

Først var det The Body Shops blushes, som blev reformuleret. Så var det øjenskyggerne og nu er turen kommet til læbestifterne. The Body Shop har relanceret stort set hele makeuplinjen og det er de slubbet rigtig godt fra. Nu er der både matte skygger og blushes og langt mere knald på farverne, end der var før. Det er absolut et løft, som fortjener omtale. Over den sidste tid har jeg udvidet min samling med masser af fine farver. Det er svært at stoppe, for jeg er rigtig glad for konsistenserne og pigmenteringen i alle ovennævnte produkter.
Heldigvis virker vores rabatkode stadig, så hvis du skulle få lyst til at prøve at lægge samme makeup, som jeg gør i videoen, så kan du slippe med mindre end 1000 kroner for ALLE produkterne.

Hud
På huden har jeg kun All-In-One BB Cream i farven 00, jeg blander den med en smule creme, fordi trods den meget lyse nuance, er den desværre stadig for mørk til mig.

Kinder
All-In-One Cheek Colour i farven Macaron 01 er min første blush fra The Body Shop. Nu er det selvfølgelig nemt at vinde mig over, når de lige præcis lancerer en blush i min yndlings nuance til kinderne. Men siden lanceringen har jeg købt flere og de er mindst lige så fine. Jeg er virkelig glad for konsistensen, det er helt fint malet pudder, som glider nemt og ubesværet på huden. Her har jeg lagt den på kindæblet og trukket farven let op og ud mod tindingen.

Læber
På læberne har jeg en af de helt nye og meget skønne læbestifter Colour Crush i farven 201 Red Hot Raspberry. Læbestifterne er super pigmenterede og meget cremede, det er en rigtig god kombination. Det betyder nemlig at læbestifterne både er holdbare og samtidig ikke tørrer dine læber ud. Der er 24 forskellige farver og de er delt op i tre kategorier: Natural, Pink og Red.

Bryn
Mine øjenbryn er lyse og derfor elsker jeg at bruge en lys gråbrun farve. Faktisk er det en af de farver, som klæder de fleste også dem med helt mørkebryn. Farven fra The Body Shop er en mat øjenskygge 220 Chocolate Linger. Den er super anvendelig til mange ting, jeg elsker også at bruge den som skygge især i globelinjen og under øjet.

Øjne
Først lagde jeg Metallic Eye Definer Pencil i farven 18 Moonstone på hele øjenlåget og fordelte det let med fingeren. Derefter lagde jeg Colour Crush Eyeshadow i farven 401 Lavender Love først med tør og derefter med let fugtet pensel. I yderste øjenkrog lagde jeg 410 Blackcurrant Affair og i globelingen lagde jeg 415 Midnight Flirt. Som eyeliner brugte jeg 415 Midnight Flirt med en fugtet pensel hele vejen rundt om øjet.
På vipperne er det Super Volume Mascara i 01.

Husk at du får 15 procent rabat på hele The Body Shops site med koden PUD15. Og hele 20 procent hvis du er ny kunde, men så skal du bruge koden VELKOM2013.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Ida

Hvordan synes I deres BB-cream er? Fx sammenlignet med Gosh og Esteé Lauder, som jeg mener I før har talt pænt om her på bloggen. 🙂

Helene Randløv

Hej Ida
Jeg synes slet ikke, de kan sammenlignes. Denne type er langt mere som L’Oréals Nude Magique BB cream…(ej, det var frit efter hukommelsen :-P) Det er sådan en mærkelig gråbeige creme med små korn i, som så “smelter” sammen med din hudfarve. Jeg elsker denne type, men de er desværre lige lovlig mørke til mig.
Kh. Helene

Camilla Christine

læbefarven klæder dig super godt! total festligt look //Camilla Christine ♥♥♥♥♥

Helene Randløv

Hej Camilla Christine
Tusind tak :-*
Kh. Helene

Evelina

Vad kul med video 🙂

Helene Randløv

Dejligt at du kan lide dem <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *