Gratis BLAX hårelastikker når du shopper på HQhair

Tirsdagstip: Sådan gør du, hvis din foundation nægter at samarbejde

Kleenex

Foto: Kleenex

Her forleden kom jeg til at tale med en veninde om foundation. ”Jamen… det er som om, den ikke rigtig vil samarbejde med min creme” sagde hun. Efter at hun havde fortalt og forklaret, gik det op for mig, at det lille bitte trick, som jeg bruger dagligt, åbenbart ikke er ét alle kender. Det kan jeg ikke have hængende på mig, og derfor vil jeg skynde mig at viderebringe det til dig også.

Lige lovlig dewy
I RIGTIG mange år kiggede jeg uforstående på pakkerne med Kleenex på folks badeværelser. ”Hvad i alverden bruger de dem til” tænkte jeg. Den står stadig ikke på badeværelset, men nu har jeg også selv en stående, dér hvor jeg tager makeup på. Sagen er den, at efter bad og grundig indsmøring af creme i ansigtet er min hud nærmest glinsende af fedt. Og nej, det er ikke fordi jeg bruger for meget creme, min hud har bare steder, hvor den suger bedre end andre steder. Og de steder, hvor den ikke rigtigt suger cremen til sig, bliver altså fedtede. Det er et helt almindeligt problem og løsningen er heldigvis så enkel og lige til, at alle kan gøre det.

Ligesom blotpapir
Vi har talt om og anbefalet blotpapir mange gange her på bloggen, og det er præcis samme princip, du med fordel kan bruge der om morgenen, inden du tager foundation på. Du presser forsigtigt en Kleenex mod ansigtet (køkkenrulle eller toiletpapir kan også bruges, men pas på strukturen, hvis papiret er præget), og løfter den lige så forsigtigt af igen. Du bruger altså Kleenex, fuldstændig som du bruger blotpapir.

Fordele
Det er vigtigt ikke at gnide eller tørre cremen af, for så vil du med al sandsynlighed stadig have problemer med din foundation. Hvis du gør, som nævnt ovenfor, tør jeg godt love, at det bliver langt lettere for dig at fordele din foundation uden problemer. Samtidig vil den sandsynligvis også holde meget bedre.
Tricket med at presse en Kleenex mod huden, kan med fordel gentages, hvis det er efter din foundation, du har problemet. Sådan kan du nemt mattere huden, inden du matterer huden med lidt pudder eller lægger andre pudderprodukter på huden. Hvis din hud er ”våd” af creme eller foundation, når du lægger pudderprodukterne på, vil de sidde fast, og du vil ende med at se meget malet ud.

En æske Kleenex koster cirka 15 kroner i Matas og diverse supermarkeder. De kan også købes i Matas Webshop her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Simone

  Har et spørgsmål omkring Foundation som jeg håber i kan hjælpe mig med: Jeg er i starten af 20`erne og har desværre store problemer med ar efter akne (specielt på kinderne). Når jeg vil påføre en flydende Foundation over arene fungerer det slet ikke! Den fjerner rødmen men den fremhæver ligesom “hullerne” i huden hvilket selvfølgelig ikke er pænt og derfor har jeg lidt givet op når det kommer til flydende Foundation:( Har prøvet et par primere (bl.a. fra Nivea, Gosh osv.) men det hjælper ikke rigtigt… Nogle gode råd til produkter eller andet jeg kan gøre?
  P.S Tak for en super blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Simone
   Det er ikke let med de ar :-(
   Hvilken foundation bruger du nu? Jeg tænker umiddelbart, at du skal bruge en rigtig god primer, min favorit er Sampar Glamourshot, derefter ville jeg bruge en let foundation og til sidst en pudder, som du dupper på med en svamp. Det er meget vigtigt, at pudderet og den foundation, du bruger, er fuldstændig matte. Det betyder, at du skal holde øje med ingredienslisterne og teste dem meget grundigt, inden du køber.
   Håber det hjalp lidt, ellers er du velkommen til at skrive igen :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis BLAX hårelastikker når du shopper på HQhair