Fredagsfavorit: Appeal4 i farven No. 28 Marshmallow Holo- Steffi´s Pick

Happy Pride Dotticure

Happy Pride Dotticure

Hvis du følger med på Instagram @hehelene, er det ikke en nyhed for dig, hvordan mine negle ser ud i dag i anledning af Copenhagen Pride. Egentlig ville jeg have lavet en sidelæns gradient, men tiden var knap, så jeg gik dotamok med mine dottingtools og de klassiske regnbuefarver.

Suncatcher Collection
Grundfarven er Sharp Tailoring, som er en af mine favoritter, det er den flotteste greige nuance med et hint af guld perlemor. Fem ud af de seks lakker, som jeg brugte til prikkerne, er fra Suncatcher Collection. Det er kun en af lakkerne fra denne kollektion, som kommer til Danmark. Det drejer om afterglow topcoat, som netop fanger lyset og lyser i mørke. Det vil jeg prøve at tage billede af en anden dag. I dag skal det handle om de farvede lakker fra kollektionen.

  • På lillefingeren er det Red Hot Chili og Mango Martini
  • På ringfingeren er det Mango Martini og Big Yellow Taxi (som er en del af det permanente sortiment og den eneste gule, jeg nogensinde har prøvet, som faktisk dækker og ikke bliver stribet og grim!)
  • På langfingeren er det Big Yellow Taxi og Palm Tree
  • På pegefingeren er det Palm Tree og Pool Party
  • På tommelen er det Pool Party og en blanding af Pool Party og Rasberry Collins.

Denne dotticure består meget simpelt af prikker i de forskellige farver og for lidt bobbel effekt tilføjede jeg enkelte prikker af Sharp Tailoring oven på de farvede prikker.

Her kan du købe lakkerne
De eneste to lakker, som man kan købe herhjemme er altså Sharp Tailoring og Big Yellow Taxi, de koster 95 kroner og kan købes i Magasin, Sephora, diverse tøjbutikker og Matas. I Magasins webshop kan du også finde dem og mange andre af de lækre lakker fra Ciaté. Suncatcher Collection har jeg købt på Ciatés eget site.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Appeal4 i farven No. 28 Marshmallow Holo- Steffi´s Pick