Ugen bedste tilbud på skønhed

Tirsdagstip: Farvel hårbørste og glattejern-kaos med IKEA LIDAN

IKEA døropbevaring til glattejern og hårbørster

Jeg har et relativt lille badeværelse. Der er kun en stikdåse, og der hersker altid mere eller mindre kaos derude. Altså det er lille set i forhold til lejlighedens størrelse, det er en balsal sammenlignet med de fleste københavner-badeværelser.

Men nu er det slut med hårbørster, glattejern, krøllejern og hårtørrere, der ligger over det hele. Løsningen var en LIDAN døropbevaring fra IKEA, som jeg lige havde plads til på et smalt stykke væg. Den er perfekt til alt det rod, man ikke lige kan få til at være i et skab eller en skuffe, eller som man gerne vil have tæt ved hånden.

Den kunne oven i købet hænge lige op af rummets eneste stikkontakt, så nu behøver min mand heller ikke bande længere over, at han falder i ledningerne.

Her kan du købe det
LIDAN døropbevaring koster 129 kroner
i IKEA.

IKEA har også en billigere døropbevaring i blomstret polyester, men jeg ved ikke, om den kan klare glattejern og store føntørrere?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Tina Kvist

  Skide smart :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! Vores badeværelse er også ret lille (vi bor i lejlighed), og min kæreste er også ved at være enormt træt af, at min hårtørrer og mit glattejern altid ligger på det lillebitte stykke bordplads, vi har derude. Jeg skriver Lidan på min IKEA-huskeliste (som i forvejen er fyldt med Pudderdåse-abefalinger) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det lyder som hjemme hos mig :-D

   Og godt at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Ja, det er sgu da smart! Skal lige tænke over, hvor den kan hænge. Har nemlig også et meget lille badeværelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh hvor smart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla C

  Ikea LIDAN er nemlig skide smart. Jeg har selv kigget på den, men da jeg bruger en lille rulleskuffe (ligesom hos frisørerne), så er den lidt overflødig. En rulleskuffe er til gengæld super smart hvis man ikke har særlig meget vægplads, da man bare kan sætte den i brusekabinen ved mangel på gulvplads! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Åh, det lyder smart. Men jeg har klart mere vægplads end gulvplads

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen bedste tilbud på skønhed