MAC Pressed Pigments - glimmer på den nemme måde

Tirsdagstip: Vask dine makeup- og ansigtssvampe i vaskemaskinen

Vaske svampe i vaskemaskinen

Da jeg skrev vejledningen til, hvordan du kan få succes med din svamp, nævnte jeg kort, at mine svampe bliver vasket i vaskemaskinen. Alle mine svampe, dem til kroppen, dem til ansigtet og dem til makeuppen, får den samme behandling. De bliver fyret ned i en vaskepose og ind i vaskemaskinen på 60 eller 90 grader.

Går de i stykker?
Ja, det gør de med tiden, men det gør de alligevel, og jeg skal ikke nyde noget af klamme, gamle svampe. Så må de hellere smuldre og gå i stykker. Du skal under alle omstændigheder skifte din svamp ud engang i mellem.

Holdbarheden afhænger af kvaliteten på svampen, og jeg kan godt røbe, at det ikke har noget som helst med prisen at gøre. Hvis du har en sort, pink eller en anden kraftig farvet svamp, skal du nok vaske den med lignende farver tøj, for farven kan sagtens smitte af.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Jaaaa, det har jeg også gjort længe, så jeg er glad for at “Dåserne” også gør det. Så er det li’som godkendt! :) Har faktisk lige vasket en enkelt i dag. Pudsigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kan du anbefale nogle bestemte svampe og steder st købe
  dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Som Helene også skriver: Der er ikke sammenhæng mellem prisen og kvaliteten. Det vigtigste er at bruge den rigtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smaaart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Oplever i også, at svampens farve falmer, når i putter den i vaskemaskinen? De svampe jeg har fra real techniques går fra at være orange til en brun/gul farve, der ikke ser så lækker ud, efter de har været i maskinen. De virker dog heldigvis stadig fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAC Pressed Pigments - glimmer på den nemme måde