Fredagsfavorit: Dig

09.08.13
Babyliss Makeupspejl
Babyliss Makeupspejl
Foto: Magasin

Der er mange ting der virkelig har løftet min uge. I den nærmeste fremtid kommer der nemlig en masse virkelig spændende produkter. Praleri over at jeg har haft fingrene i dem, gavner ingen og derfor vil jeg langt hellere dele dem med dig, når du selv har mulighed for at kigge på dem i butikkerne. Det jeg derimod rigtig gerne vil dele med dig, det er min store glæde over dig!

Pudderdåsernes læsere
Katja og jeg sidder ofte og glæder os over, hvor fantastiske læsere vi egentlig har. Der er nemlig nogle ting, som går igen:

  • Engagement
  • Debatlyst
  • Kreativitet
  • Åbenhed
  • Nysgerrighed
  • Kærlighed
  • Anerkendelse
  • Tilgivelse

Ja, listen kunne blive ved og ved. Det er jeg stor fan af!
Der er ingen tvivl om, at vi også får kritik og fra tid til anden tæv, men det skinner altid igennem, at der er en stor læselyst og lyst til at komme tilbage. Du skal bare vide, at vi værdsætter hvert eneste af dine besøg utrolig meget. Vi er vilde med at DU læser vores blog og deltager, som du har lyst.

Skønne mennesker
Nu har jeg ved flere lejligheder haft mulighed for at møde nogle af jer og det er uden undtagelse en udsøgt fornøjelse. Det er meget bekræftende at stå ansigt til ansigt med mennesker, som er interesserede og bidrager med godt humør og entusiasme uanset situationen.
Bag facaden, kan det godt være nervepirrende, når man skal stå ansigt til ansigt med helt fremmede mennesker, for du kender os så meget bedre, end vi kender dig. Alligevel må jeg sige, at glæden ved at møde læsere ude i virkeligheden er stor. Det er et kæmpe klap på skulderen, at blive mindet om, at det man sidder og skriver i nattens mulm og mørke, faktisk bliver læst af nogen, og at disse nogen endda kan bruge det til noget.

Tak fordi du læser med! Tak fordi du kommenterer! Tak fordi du giver os ideer! Tak fordi du deltager, og især tak fordi du er dig <3

Hvor man finder så fantastiske læsere ved jeg slet ikke, og jeg kan godt love, at de med garanti ikke hænger på træerne.
Spejlet på billedet er fra Babyliss, og det kan købes i Magasins webshop, hvor det koster 799,95 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Pernille

Og tak til jer begge for en skøn blog! 🙂

Rikke

Det er en fornøjelse at følge med!

Louise

Uden tvivl min absolutte yndlingsblog! ❤

nuria

og tak for Jer <3

Lærke Bjorholm

Kære dåser,
I.Er.Fantasiske.
og sådan er det bare. I skriver at os læsere er engagerede og kreative, men for at være engageret og kreativ skal man have nogen der er ligeså engageret og kreativ som en selv. Og det er i 100% i skriver den dejligste blog, om alt man kan drømme om i skønheds-verdenen, i fortæller om lige dén øjenmakeup der blev perfekt, men også om det hår der bare ikke ville andet end at ligge fladt ned og være usamarbejdsvillig. Og at i både fortæller om det gode og det dårlige, om det nye og det gamle, det gør jeres blog så dejlig, keep up the good work!

Else

Naaaaawww, nu sidder jeg og er helt varm i maven, sikke et sødt indlæg – Men det er altså jer, der er supercalifragilisticexpialidocious, <3 er så meget gengældt:)

Mathilde

Skønne bloggere tilltrækker skønne læsere 😉
– Tak for en fantastisk blog, som har hjulpet dig utrolig meget!! <3

Mathilde

Mig ovenover…
med dig mener jeg selvfølgelig mig 😉 Sidder på mobilen og skriver

Ditte Jensen

Hej søde dåser <3
Sikke et dejligt indlæg som man helt kommer til at smile af 🙂 Tusind tak for en dejlig blog som jeg dagligt læser og har gavn af. Gode tips som jeg har lært en masse af – og så svarer i altid tilbage til os når vi skriver en kommentar, det betyder så meget <3 jeg er stor fan i hvert fald
Kærlig hilsen Ditte

Teresa

<3 til jer begge 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *