Vinderen af Oriflame Goodiebag

08.08.13
Goodiebag fra Oriflame

Goodiebag fra Oriflame

Det er et mareridt at vælge en eneste vinder ud af de 200 håbefulde kvinder, hvoraf mindst halvdelen skamroser ens blog og arbejde i kommentarfeltet til konkurrencen om en goodiebag fra Oriflame.
Vi har sagt det før, men jeg er ikke ked af at gentage mig selv, når det gælder om, at glæde sig over de bedste læsere, sådan to dåser som os kan ønske sig. Som altid skal I have stor tak for jeres deltagelse både til hverdag og som her, når vi har konkurrencer.
Når indlægget ikke kom på før som lovet, er det fordi batteriet på min telefon døde undervejs her til aften. Det er ikke altid nemt at være herre over elektronikken og i aften smuttede det altså for mig.

Uden yderligere forsinkelser
Som nævnt er det slet ikke nogen let opgave at finde en vinder. Derfor har jeg i anledning af, at det er en Goodiebag fra Oriflame, fundet en, som har præcis samme minder om Oriflame som mig. Først og fremmest synes jeg det var vildt hyggeligt at læse og tænke tilbage på dengang, hvor min mor selv var abonnent hos Oriflame. For det andet har vi en kærlighed til mærket til fælles.

Vinderen Line Høj skriver den 1. august 2013 d. 20:14.
”Åh, jeg mindes at bladre og bladre i min mors Oriflame-katalog. Jeg husker også, at jeg elskede læbepomaden i den lille lyserøde krukke. Jeg tror faktisk også, at noget af mit første makeup var fra Oriflame. Fint at se, at de er ved at få et comeback med gode produkter :)”.

Line vinder, fordi jeg sværger på, at hendes kommentar ligeså godt kunne være skrevet af mig. Det er da fantastisk! Jeg har brugt timer på at krydse af og ønske mig alle mulige sjove produkter fra de kataloger. Og derfor tænker jeg, at Line må sætte mindst lige så stor pris på Goodiebag’en, som jeg har gjort.
For en god ordens skyld vil jeg lige minde om, at det udelukkende er de viste produkter og altså ikke kurven, som Line vinder.

Stort tillykke til Line, vi kontakter dig hurtigst muligt.
Og de 199 dejlige læsere, som desværre ikke har vundet i denne omgang, vil jeg meget gerne takke for de veloplagte og meget søde kommentarer. Vi er vilde med jer, hver og én <3

Du kan stadig få rabat 
Køber du for minimum 300 kroner i Oriflames webshop, kan du få 100 kroner i rabat ved at skrive rabatkoden: Pudderdåserne.
Du kan først se rabatten, der hvor du vælger levering og så videre, men først efter indtastning af koden Pudderdåserne i feltet ”kampagnekode”.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Line Høj

JUBIIIII! Mange tak! 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *