Vil du til Benefit Brow Workshop sammen med mig?

01.08.13
Benefit Browbar
Benefit Browbar
Foto: Benefit

Det er med meget stor glæde og ikke så lidt stolthed, at jeg skriver dette indlæg. Øjenbrynene er efter min mening et af de vigtigste træk i ansigtet. Formen, bredden, længden og placeringen er altafgørende for dit udseende, og for hvordan andre opfatter dig.
Heldigvis er der efterhånden gode muligheder for at hjælpe brynene på vej, hvis man er lidt udfordret eller er kommet til at plukke skævt.
Mange kvinder vil gerne have hjælp til deres bryn, for selvom de sidder på en fremtrædende plads i ansigtet, er det svært selv at finde den rette form. Det er der kommet en video ud af, men der er alligevel mange, som stadig spørger om hjælp.
Derfor er muligheden for i samarbejde med Benefit at arrangere en hel workshop dedikeret til øjenbryn som en drøm, der bliver til virkelighed. Pladserne til workshoppen er forbeholdt inviterede deltagere.

Workshoppen
Deltagerne bliver budt velkommen og præsenteret for Benefit. Derefter vil jeg præsentere mine bedste tricks til, hvordan du former og plukker dine bryn og derefter fremhæver dem med makeup. Det skønne team hos Benefit vil stå for voksning og farvning af bryn på deltagerne, samt en mini makeover så alle kan forlade arrangementet med fin makeup. Der bliver masser af muligheder for at hygge med snak og favoritter, mens teamet farver og vokser.

Du skal da med
Siden dåsepostens begyndelse, har jeg modtaget rigtig mange mails med billeder af øjnebryn fra vores søde læsere. Og derfor er det virkelig skønt at få muligheden for at invitere fem af jer med til workshoppen.

  • Hvor: Det foregår hos Benefit i Sephora i Illum.
  • Hvornår: Torsdag den 8. august klokken 15-17.
  • Hvordan: Du deltager i konkurrencen om en af de fem pladser, hvis du herunder fortæller, hvorfor det netop er dig, som trænger til at få ordnet bryn og en gang for alle få styr på, hvordan man egentlig gør.

Konkurrencen bliver lukket mandag aften klokken 20.00, hvor jeg vil trække og derefter offentliggøre de fem vindere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
44 kommentarer
Camilla Larsen

Jeg vil elske at gøre dig selskab! Min udfordring er lyse og ikke særlig fyldige bryn: Formmæssigt kæmper jeg med noget ‘strit’ ind mod næseryggen og et ikke-eksisterende knæk. Farvemæssigt synes jeg bare, de er svære at makeupppe, fordi jeg så synes, de bliver MEGET tydelige, og de ikke rigtig vil forme sig og blive ‘fyldt ud’, som jeg vil. Så en hjælpende hånd og lidt undervisning vil være kærkomment 🙂

Ulrika

Ooh! Jeg har fødselsdag den 10 men er helt alene då hele familien er væk, så det ville være en fin gave 🙂

saima

det passer jo helt fint med mine bryn! Har overplukket dem siden jeg var 14 år, og nu har jeg ladt dem vokse helt ud (ja det har taget et år) så jeg kan få dem plukket et prof sted :0)

Trine Hansen

Formen er egentlig ok (syntes jeg selv) .. Problemet er manglende farve og det faktum at det ene brun (ihvertfald på billeder) sidder lidt højere end det andet . Jeg kan simpelthen ikke se det i spejlet når jeg står og tegner op, men fjollet ser det altså ud når billederne bliver fremkaldt :/ !!!!

Kirsten

Jeg vil så gerne vinde! Jeg synes, at jeg skal vinde, fordi mine øjenbryn trænger til kærlig behandling efter mange års overplukning. Som teenager var jeg (heldigvis) for doven til at plukke dem og barberede dem derfor bare, men jeg har også decideret overplukket dem og nu er de så endelig ved at vende tilbage – heldigvis! Men det er tydeligvis ikke nok bare at lade dem gro, de skal stadig formes og fikseres, hvilket er her hvor I kommer ind! For det er slet ikke så nemt som det lyder, mine bryn har brug for assistance og derfor vil jeg gerne vinde.

Anne

Jeg vil meget gerne med til seminar!
Jeg har den standard danske blanding af hår, hud og øjenbryn med leverpostejsfarvet hår, hud, der bliver solskoldet af at tænke på solen og ekstremt hvide øjenbryn. Jeg har aldrig plukket dem, og egentlig bare ladet dem side til at jeg på magisk vis finder en måde at holde dem på. Plukning er ikke noget, jeg har gjort selv, da det går lige i tårekanalerne på mig og det ligner, at jeg stortuder hver gang jeg trækker et hår ud.
Så sidste gang ved frisøren fik jeg farvet og plukket øjenbryn – og jeg elsker det! Det klæder mit ansigt rigtig godt og jeg kan se stor forskel! Nu skal det bare holdes..
Derfor vil jeg gerne med, så jeg kan lære nogle genveje og tips til hvordan jeg får det bedste resultat.

Marlene

Som 13-årig startede jeg med at plukke øjenbryn – og de blev ikke blot plukket. Nej, de blev skamplukket, således jeg kun havde 1 mm tynde øjenbryn! Gys, jeg får helt ondt i maven, når jeg ser billeder fra dengang…
I dag, hvor jeg er 19, forsøger jeg forgæves at få styr på mine øjenbryn. Det er langt om længe lykkedes mig at få dem til at vokse ud, men nu kommer næste problem: hvordan i alverden plukker jeg dem pænt og naturligt?! Jeg tør næsten ikke røre dem – ej heller at lade andre gøre det. Jeg håber, jeg vinder denne konkurrence, så jeg snart kan være bekendt at vise mine øjenbryn til resten af verden!

Anonym2

Hej.
Jeg har rigtig tykke og lange øjenbryn (altså selve hårene), og da jeg er kommet til både at plukke dem skævt, så de ikke er ens, og klippet længden af hårene af, så ingen af lige lange, og de har fået en ærgerlig form.
Hvad gør jeg ved det?!?! Hjælp

Julie

Det vil jeg bare SÅ gerne med til, og det er der flere årsager til!
– Jeg er indehaveren af et par uplukkede, ufarvede og generelt bare meget “naturel” bryn. Det går jo ikke!
– Mine pigmentpletter i panden har alt for længe taget al opmærksomhed i mit ansigt (i hvert fald hos mig selv), måske et par lækre bryn kunne hjælpe på det….
-Sidder midt i mit speciales sidste fase, og trænger virkelig til en eftermiddag ude, hvor jeg kan blive forkælet og holde lidt “specialefri”.
– Kunne være hyggeligt at spendere et par timer med dig og høre, hvad du har af tricks.
Krydser fingre for, jeg bliver en af de heldige 🙂

Julie

Ååååh lad mig vinde! Lige netop mig, fordi jeg lige er kommet tilbage fra en lang, sej barsel med umulige tvillinger og i DEN grad trænger til at få en opløftning – både fysisk og mentalt 🙂

Din kommentar