Tirsdagstip: Plej fødderne

Vind en lækker Goodiebag fra Oriflame

Goodiebag fra Oriflame

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Oriflame

Som jeg skrev i mit indlæg om mine makeupfavoritter fra Oriflame, ville vi i denne uge åbne konkurrencen om en rigtig lækker goodiebag fra Oriflame til en værdi af 1500 kroner med produkter udvalgt af mig. Det er en skøn mulighed for at dele mine favoritter med en af vores læsere, og jeg har glædet mig rigtig meget til at vise jer, hvad der er i.
Der er både makeup, neglepleje, kropspleje og lidt til håret. Nogle af produkterne kendte jeg i forvejen, andre var nye for mig, men nu har jeg prøvet dem alle og herunder har jeg kort skrevet om begrundelsen for mine valg.

Goodiebag
Selvom det måske ser sådan ud, så var indholdet på ingen måde planlagt. Det er simpelthen de produkter, som jeg selv elsker eller havde lyst til at prøve. Nu har jeg både hygget mig med glædelige gensyn og testet nye favoritter. Produkterne er fotograferet i en kurv, jeg har lånt, den følger altså ikke med :-D

Makeuppen
Det eneste, som jeg behøver ud over en primer, noget til øjenbrynene, en blush, en læbepomade og måske en mascara, er en foundation. De fem produkter kan bruges på kryds og tværs, så hvis jeg lige nu skulle pakke det mest nødvendige, så ville det være de fem produkter, som kom med. Læs hvorfor de fem nedenfor er mine yndlingsprodukter i mit indlæg fra i fredags.

Eyebrow Kit
Et markeret øjenbryn er ansigtets ramme og gode produkter er uundværlige. Dette kit, indeholder alt hvad du behøver og samtidig fylder det ikke hele makeuptasken, så du nemt kan friske brynene op i løbet af dagen.
Eyebrow Kit koster 129 kroner.

Perfecting Face Primer
Hvis din foundation er vandbaseret, så er denne primer noget for dig. Langt de fleste primere, jeg har haft fingrene i, er silikonebaseret og de fungerer dårligt på min hud og derfor elsker jeg virkelig denne her <3.
Perfecting Face Primer koster 111 kroner.

Wonder Lash Mascara i farven Prune
Farvet mascara kan nemt være for meget for de fleste, men denne fine lilla nuance tørrer meget mørkt op og giver bare lige vipperne et fint skær.
Wonder Lash Mascara i farven Prune koster 140 kroner.

Perfect Blush i farven Fresh Pink
Flot mat farve og super pigmentering det er i min optik succeskriterier, som denne blush opfylder 100 procent! Den er let at lægge og intensiteten er nem at justere.
Perfect Blush i farven Fresh Pink koster 125 kroner.

Tender Care Lip Balm
Læbestift, gloss og lipliner er no-go, hvis ikke du plejer dine læber. Tender Care Lip Balm virker hurtigt og effektivt på selv de tørreste læber.
Tender Care Lip Balm koster 110 kroner.

Negle og håndpleje
Det er vist ingen hemmelighed, at neglelak fylder en del i mit liv, derfor er pleje af hænder og negle selvfølgelig vigtig. Produkterne jeg har samlet i denne kategori er både fornuftige og praktiske, og så er der selvfølgelig også lidt lir.

Crystal Nail File
Mine negle har været flossede og træls, men da jeg for mange år siden købte en mineralfil, stoppede problemerne med det samme. Derfor blev jeg mægtig glad, da jeg fandt en mineralfil hos Oriflame.
Crystal Nail File koster 26 kroner.

2-in-1 Protecting Hand & Nail Cream (Jumbo)
Tørre hænder er træls, både fordi de gør ondt, men kønt er det jo heller ikke. 2-in-1 Protecting Hand & Nail Cream er let og behagelig både med hensyn til duft og konsistens.
2-in-1 Protecting Hand & Nail Cream (Jumbo) koster 80 kroner.

Nail Food
Negleolie er opskriften på pæne negle! Nail Food dufter let af bær uden at blive vammel og den trænger lynhurtigt ind, så man undgår at fedte rundt i timevis.
Nail Food koster 105 kroner.

Oriflame Nail Butter Advanced Condition Reviver
Denne lille stift er simpelthen perfekt til tasken. På den måde husker jeg at pleje, når jeg sidder i toget eller bussen og jeg behøver ikke at være bange for at spilde olie ud over det hele.
Oriflame Nail Butter Advanced Condition Reviver koster 105 kroner.

Glitter Nail Art Decoration
Nail art er både sjovt og opsigtsvækkende, de små stjerneformede, hjerteformede og runde sten er super fine og kan på ingen tid peppe din yndlingsneglelak lidt op.
Glitter Nail Art Decoration koster 54 kroner.

Hår, ansigt og krop
De sidste seks produkter hører ikke rigtig til i de andre kategorier, men derfor skal du ikke snydes for en beskrivelse af dem.

HairX Blow-Drying Brush
Min rundbørste er næsten lige død, så da jeg så denne anderledes version, fik jeg straks lyst til at prøve den. Trods lidt utroskab fra min side i starten af vores forhold, er vi nu blevet rigtig gode venner. Den holder fast i håret på en anden måde på grund af de to forskellige typer børster. Når man lige har vænnet sig til det, fungerer den rigtig godt.
HairX Blow-Drying Brush koster 50 kroner.

Milk & Honey Gold Moisturising Shower Cream
Velduftende showergel er en af mine helt store svagheder, selvom badeværelseshylden for længst er bukket under for læsset af diverse sæber, og alligevel kommer der stadig flere til. Badet er en af mine hellige stunder, og udvælgelsen af duften på min sæbe er mindst lige så vigtig. Milk & Honey Gold Moisturising Shower Cream dufter ret kraftigt, men heldigvis godt af honning.
Milk & Honey Gold Moisturising Shower Cream koster 110 kroner.

Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub
Samme duft som Milk & Honey Gold Moisturising Shower Cream, men med masser af sukker, som skrubber huden fin og glat.
Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub koster 128 kroner.

Hyper Stretch Lash Serum
Om den virker, ved jeg ikke endnu, men det gode ved den foreløbig er at jeg kan tåle den! Den er let at bruge og når den står sammen med tandbørsten er det også rigtig nemt at huske.
Hyper Stretch Lash Serum koster 120 kroner.

Pure Skin Blackhead Clearing Mask Deep Action
Ansigtsmasker står højt på min hitliste, selvom jeg udmærket godt ved, at det er den daglige pleje, som gør en forskel. Denne føles behagelig og har en god effekt på min fedtede hud på næsen, samtidig med at den virker let eksfolierende.
Pure Skin Blackhead Clearing Mask Deep Action koster 76 kroner.

Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Gel Mask
Fugtmasker er jeg dybt afhængig af, jeg elsker denne gelé for den kølende fornemmelse og bruger den stort set dagligt, inden jeg går i bad.
Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Gel Mask koster 112 kroner.

Vil du være med i konkurrencen?
For at være med i konkurrencen om den super lækre goodiebag skal du:

  1. Skrive en kommentar herunder.
  2. Ind og ”like” på Oriflames danske Facebookside.
  3. Blive medlem af Oriflames klub, det betyder bare at du udover gode tilbud, får en masse tips og inspiration til pleje af hud og hår. Du forpligter dig kun til at modtage et nyhedsbrev og et login. Du kan selvfølgelig også sagtens deltage, hvis du er medlem i forvejen.

Onsdag den 7. august klokken 20.00 lukker konkurrencen, hvorefter jeg trækker vinderen, som opfylder de tre ovennævnte punkter. Vinderen bliver offentlig gjort umiddelbart efter.

Husk rabatkoden
Hvis du slet ikke kan vente med at prøve ovennævnte produkter, kan du stadig benytte rabatkoden Pudderdåserne, som giver 100 kroner rabat, hvis du køber for minimum 300 kroner.
Du kan først se rabatten på sidste side, hvor du vælger levering og så videre, men først efter du har tastet koden Pudderdåserne i feltet ”kampagnekode”.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

Næste indlæg

Tirsdagstip: Plej fødderne