Udvalgt spapakke med dåsefavoritter og rabat på Lookfantastic

Fredagsfavorit: Aromatherapy Associates Support Breathe Bath & Shower Oil

Aromatherapy Associates Miniature Bath & Shower Oil Collection og Support Breathe Bath & Shower Oil

Så vidt jeg husker, er aromaterapi ikke noget, vi har vendt her på bloggen. Grunden er selvfølgelig, at de fleste af de æteriske olier er temmelig allergene og derfor ikke på vores hitliste over hudpleje.
I forsommeren fik jeg min første influenza i over tretten år, sædvanligvis bliver dagligdagen passet som normalt, men der var jeg altså så mat i sokkerne, at jeg blev liggende i sengen. Heldigvis havde jeg lige været til et anderledes pressemøde, og lært mærket Aromatherapy Associates at kende, og det blev min redning der og er det igen i denne uge.

Træk vejret
For mange år siden, var jeg hos en øre-, næse- og halslæge, som greb tingene anderledes an end nogen anden læge, jeg har været hos. Der sad jeg med snot i hele hovedet, og så spurgte hun, om jeg ville have maske… Det bestod i at indånde vanddamp med hendes helt egen blanding af æteriske olier. Det var ikke sidste gang, jeg sad der og trak vejret i den maske, for det var det mest effektive, jeg nogensinde har prøvet, med mindre der skal rigtig skrappe sager til.

Igen igen
Når hoste rigtig får fat, så kan man virkelig have glæde af den i meget, meget lang tid. Sådan er det for mig og derfor gør jeg alt, hvad jeg kan for at komme hosten til livs hurtigst muligt. Det var ren desperation, som fik mig til at rode i poser med ting en sen aften, da jeg holdt hele familien vågen med mit hosteri. Det var der jeg fandt Miniature Bath & Shower Oil Collection, og blandt de ni små flaske var min redning Support Breathe Bath & Shower Oil.

Blandingen
Support Breathe Bath & Shower Oil gør det samme for mig, som min gamle øre-, næse- og halslæges blanding. Den hjælper, som navnet antyder trætte lunger og giver en fornemmelse af fri vejrtrækning. Blandingen består af eucalyptus, fyrretræ, tea tree og pebermynte. Det er nyt for mig at bruge olier på den måde, som Aromatherapy Associates foreslår. Selvfølgelig kan olierne bruges i et karbad, men de kan også bruges direkte på huden.
Jeg smører olien ud på bryst og overarme cirka 15-20 minutter, før jeg bader og så tager jeg nogle dybe indåndinger, når vandet rammer huden. Det er sådan, olien igen har reddet min familie fra søvnløse nætter, fordi jeg lyder som en sæl.

Aromatherapy Associates kan købes i webshoppen eller butikken Storm, Store Regnegade 1, 1110 København, hvor den koster 395 kroner. Både Miniature Bath Shower Oil Collection og Support Breathe Bath & Shower Oil kan købes hos Lookfantastic.com, hvor de koster henholdsvis 30£ og 21.60£.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udvalgt spapakke med dåsefavoritter og rabat på Lookfantastic