Tirsdagstip: Sådan spidser du dine øjenskygge- og læbestiftblyanter

Uniq one coconut – uden skyggen af kokosolie

uniq one coconut

Kan I huske, dengang Coca-Cola lancerede en Coca-Cola Lime, og der var debat om, hvorvidt man måtte kalde den det og putte en fin grøn limefrugt på etiketten, når nu der var tale om kunstig limearoma, og Coca-Cola Lime aldrig havde set skyggen af limesaft?

Uniq ones nye ‘coconut’ variant minder mig konstant om dengang. For den har heller aldrig set antydningen af hverken kokosnød eller kokosolie. Den er tilsat duften af kokos i form af parfume.

Og i en verden hvor kokosolie er blevet en attraktiv ingrediens, som folk efterspørger i deres hårprodukter, synes jeg faktisk, at den er på grænsen. For det er rigtig nemt ikke at opdage, at der kun er tale om duften af kokos og ikke en eneste af alle kokosoliens mange gode plejende egenskaber.

Den oprindelige uniq one er stadig god til at blandt andet udfiltre filtret og tørt hår. Men den nye kan ikke andet eller mere end at lugte anderledes.

Her kan du købe det
Uniq one koster 125 kroner og kan købes hos frisøren. Du kan også finde den billigere på nettet.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

6 kommentarer

 • Skrev også om den forleden, og den skuffede mig grumt, for jeg eeeelsker kokosolie og bruger det dagligt. Øv! Det ville have gjort den så meget bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, det ville have givet så meget mening

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Ja, det er sgu da frækt! Godt vi har Pudderdåserne til at holde øje med snyderiet for os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej
  Jeg syntes at i er lige lovlig hårde ved den nye Uniq One Coconut:-) Jeg har selv anskaffet mig den uden overhovedet at forvente andet end at det var duften der var ændret på, kan desuden læse flere steder at der faktisk er nogle der bedre kan lide duften på denne frem for den anden. Der står heller ikke “with” coconut eller coconutoil nogle steder på produktet, hvordan skulle de ellers “forklare” duften;-)
  Men lad os blive enige om at uanset hvad er det et super godt produkt:-) Den klarer med bravour at sparke liv i mine påsyede hairextension når det er ved at gå galt:-)

  Ps tak for en ellers SUPER god blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Sådan spidser du dine øjenskygge- og læbestiftblyanter