Head & Shoulders' ekspert svarer på spørgsmål om skæl

Tirsdagstip: Sådan spidser du dine øjenskygge- og læbestiftblyanter

Sådan spidser du bløde blyanter

Blyantsformen er et stort hit hos de forskellige firmaer, og det betyder, at vi næsten alle sammen har været ude at investere i en af de blyantspidsere til de buttede blyanter. Hvordan går det så med at spidse dem? Det går faktisk ikke så godt, slet ikke nu hvor de nærmest smelter, bare man kigger på dem. Vi har fået en del spørgsmål fra fortvivlede læsere om, hvad pokker de skal stille op med den næsten ødelagte øjenskygge eller læbestift.

Simpelt trick
Det er heldigvis hverken umuligt eller besværligt at få spidset blyanterne, så de er pæne, hele og spidse. Det, du gør, er at lægge alle de bløde blyanter, du har i fryseren i et kvarters tid (eller i køleskabet lidt længere). Du skal selvfølgelig sørge for at beskytte dem med en plasticpose, så der ikke kommer bakterier på. Når det er tid til at spidse dem, tager du dem ud og vupti… nu går spidsningen som en leg.
Det er selvfølgelig vigtigt ikke at glemme blyanterne i fryseren, det tror jeg nemlig ikke, de har godt af i længden.

Lettere rengøring
Hvis du har prøvet at spidse sådan en læbestift, ved du, hvor meget det sviner. Det kan faktisk være noget af et oprydningsarbejde, hvis det både er læbestifter og øjenskygger, man skal spidse. Alt det slipper du helt for, hvis du køler blyanterne ned. Så er snulderet fra spidsningen nemlig hårdt og derfor let og lige til at børste væk.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Pernille D

  Arhmen, smart altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Jørgensen

  Går altid en stor bue uden om blyanter … syntes det er spild af makeup med alt det der ryger i affaldet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan også bare spidse dem henover et stykke køkkenrulle el. Lign så er papiret lige til at krølle samme og smide ud bagefter, sammen med alt skidtet :) Men smart med fryseren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh vilket bra tips! Jag vässade min kajalpenna idag och hade jag läst detta tips innan, så hade det nig gått betydligt bättre! =)

  tack för bra tips!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Frida. Hvor dejligt at du kunne bruge det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Head & Shoulders' ekspert svarer på spørgsmål om skæl