Fredagsfavorit: The Body Shop Shea Body Butter

Føntørrer og rundbørste i et: OBH Nordica Magic Style Brush

OBH Nordica Magic Style

OBH Nordica Style Brush

OBH Nordica Magic Style

OBH Nordica Magic Style

Hvis der er noget i denne verden, jeg ikke er, så er det hårstylist. Jeg er faktisk noget af det mest miserable, der findes, til at sætte hår.

Det hænger jo nok sammen med, at jeg har nydt at være korthåret i over 10 år og fuldstændig ignoreret alt, hvad der hedder krøllejern og glattejern og rundbørster, og hvad man ellers kan udfordre sin motoriske begrænsninger med.

Nu har jeg så for første gang i et par årtier fået halvlangt hår og er blevet nødt til at kaste mig ud i den slags. Og OBH’s Magic Style Brush er at af de få stylingredskaber, der for alvor har gjort mit liv nemmere.

Det er i bund og grund en rundbørste med indbygget varm luft. Den kan ikke nødvendigvis mere end man kan med en god føntørrer og rundbørste, men den gør det meget nemmere , hurtigere og med mindre krampe i armene.

Jeg bruger den både, når jeg lige har vasket hår og til at genopfriske frisuren med tørshampoo, og jeg er virkelig blevet daglig afhængig af den. Den har power nok til at tørre våde lokker, men man skal ikke gå i gang på drivvådt hår. Start (som altid når du tørrer hår) på hår der er cirka 70 procent tørt. Du kan med fordel lige blæse håret igennem med hårtørreren og bruge denne bagefter til at sætte det i form.

På en dag med morgenhår (og det er ved gud de fleste…) bruger jeg tørshampoo og lidt stylingspray, og så bruger jeg denne til at sætte det hurtigt.

Mit hår er fint, tørt, filtret og går lige knap til skuldrene. Den er perfekt til min type hår eller lidt kortere. Simone skriver også, at hun har oplevet bedst resultater på skulderlangt hår i forhold til meget langt hår.

Her kan du købe det
Den findes i tre størrelser: 30 mm, 38 mm og 45 mm.

Min er 38 mm. i diameter og en passende mellemstørrelse til mig. Det er også cirka den diameter, jeg plejer at købe rundbørster i, men det kommer helt an på dig selv og dit hår.

Priserne varierer meget, men de billigste jeg kan finde, er til 399 på nettet hos blandt andet Wupti.com med gratis fragt.

Har I prøvet denne slags stylere? OBH er jo ikke de eneste, der laver dem.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

16 kommentarer

 • Hejsa!
  Kender du til et lignende produkt, der er god til langt hår? :-)
  Kh Shanice

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg ville da prøve denne. Jeg tror den kommer i problemer ved meget tykt og filtret hår – men ved det af gode grunde ikke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg har den fra remington, men jeg er ikke rigtig kommet i gang med at bruge den desværre. Men den virker smart, så når jeg lige får øvet mig lidt er jeg sikker på at jeg bliver glad for den. En video tutorial ville være lækkert?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Åh jeg er så dårlig til hår – det vil I da ikke se på :-D

   Prøv at gøre som jeg skriver ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej! :)
  Hvad ville I kalde sådan en mere generelt? Hvis man skal søge og finde andre mærker?
  Det lyder jo smart… for den der frisørteknik med børste i én hånd og føntørre i den anden, kan de jo sagtens spille smart med, når de står der omme på den anden side af hovedet ;)
  -Jeg får i hvert fald aldrig samme resultat, men til gengæld utrolig ondt i armene…
  Tak for hyggelig blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   De hedder alt muligt forskelligt. Kig på dem og læs beskrivelsen, du kan se på dem, at de ligner en rundbørste med varm luft.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv tror desværre ikke den går til mit lange hår, så kommer vi nok op at slås. Men smart dét er det :)

  http://www.chanie-beline.blogspot.com – en blog om bl.a hårpleje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har lige just bestilt den hos komplett.dk til 369 inkl. porto :-D

  Har også de sidste år bøvlet med at få fylde i min page. Har nu samme længde som dig, da jeg blev træt af at bruge tid på at stå med armene over hovedet (og her snakker vi ikke armene over hovedet i jubel).

  Har tørt, fint og meget hår, som altid falder sammen efter 1 time, så håber jeg kan style lidt volumen i ligesom frisøren kan med denne børsteting :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Sejt! Lad mig høre om det også virker for dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Øhhh nu har jeg måske et dumt spørgsmål. Men er det meningen, den skal ‘blæse’ varmt luft som en føntørrer ?

  Jeg har nemlig købt den, og synes den er fin, men virker på mig mere som en børste med varme – altså uden den blæser varm luft, og har derfor svært ved at bruge den i hår, der er bare lidt vådt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, den varmer bare (glattejern forklædt som børste). Men havde det på samme måde som dig…havde også troet den blæste luft :-/ ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

   Tak for svar, jeg troede den ‘blæste’ varm luft :) Jeg må prøve i helt tørt hår i stedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Nej, den bruger varm luft og ikke varmelegemer. Det er en varmluftbørste – selvom man selvfølgelig ikke bliver blæst væk af luftstrømmen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Den “blæser” ikke med samme styrke som en hårtørrer, men det er varm luft der kommer ud.

   Du skal sørge for at dit hår kun er fugtigt – ikke vådt.

   Men det er også nemt i tørt hår.

   Jeg havde en video fra OBH’s hjemmeside hvor de brugte den i vådt hår, men nu har de lavet siden om :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

   Tak for svar, nu virker det perfekt. Hvordan har jeg kunne leve uden, med den høstak jeg er indehaver af :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Præcis :D Husk at bruge noget, der beskytter dit hår mod varme. Det ER et varmestylingprodukt, som man skal beskytte sit hår mod.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: The Body Shop Shea Body Butter