Fredagsfavorit: QUA Organic Detox Face Mask

Kom til udsalg hos Nelly før alle andre

bloggbanner_Bloggersdelight_dk

Nelly.com har givet Bloggers Delight eksklusiv adgang før alle andre til deres store sommerudsalg. I kan spare op til 70 procent på skønhed, mode og meget mere.

Udsalget åbner op onsdag for alle andre, men I kan nu gå ind på udsalgssiden og taste koden BLOGGERSDELIGHT i feltet på siden. Så får I adgang til udsalgsvarerne.

Når I klikker på udsalgssiden, så står der, at udsalget er lukket. Nedenunder den tekst er der et felt, hvor man kan taste koden BLOGGERSDELIGHT ind, og SÅ åbner udsalgssiden sig.

Det første, der fanger mit øje, er, at de har den parfumefri version af Olay Total Effects, som man ikke engang kan købe i Danmark, til halv pris – 65 kroner.

Hvad med jer? Er der noget på udsalg, der trækker?

I virkeligheden burde jeg købe tøj i stedet – jeg trænger SÅ meget.

Sponsoreret indlæg

 

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

  • Tea

    Når Nelly også selv lægger en kode på deres facebook-side til samme udsalg, hvor 400.000+ kan se den, hvor ekslusiv er den så?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • leia

    TAAKkkk!! <3 I har lige reddet min lørdag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: QUA Organic Detox Face Mask