StyleBox åbner i dag

Tirsdagstip: Fjern den ekstra holdbare makeup helt enkelt

Panda

Foto: WWF

Hvis du elsker de meget holdbare læbestifter, eyelinere, øjenskygger og så videre, har du måske stået og bandet makeuppen langt væk, når det var tid til at tage den af om aftenen. Det kan være djævelsk svært at få sådan en holdbar sag af igen uden at gnide. Problemet er, at gnideriet ofte resulterer i, at din makeup er tværet rundt i ansigtet og endnu sværere at få af end før.

Løsningen
Problemet er heldigvis løst enkelt, ved at du giver dig god tid. Hvis du ikke har sådan helt åndssvagt sarte øjne, som jeg har, er det bedste, du kan bruge til at fjerne din makeup med olie. Det vigtigste er dog ikke, hvad du bruger, men om du lader det virke ordentligt. Det er det skridt, som ofte bliver sprunget over, fordi uret tikker, og du måske allerede skulle have ligget i din seng.

  1. Hvad enten du bruger vat rondeller, gaze eller babywipes, skal du sørge for, at produktet, du hælder på, kan dække det område, hvor makeuppen sidder. Altså hele øjet eller munden.
  2. Når produktet er på vattet, eller hvad du nu bruger, skal du trykke det blidt mod makeuppen. Du skal ikke gnide i det bare trykke det mod makeuppen i cirka tredive sekunder. Derefter trækker du vattet ned af, (hvis du fjerner makeup på øjnene), mens du beholder noget af trykket. Nu skulle størstedelen af din makeup gerne sidde på vattet, og det resterende skulle gerne være meget enkelt at fjerne, enten med mere af det produkt du anvender eller med vand selvfølgelig på rent vat.

Billedekilde: Billedet er lånt fra WWFs Pandaclub.dkFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

  • Kali

    Garnier pure aktiv 2 in 1 cleanser syns jeg er den bedste og nemmeste måde at fjerne holdbare make up med og den koster kun omkring 40kr. Kan varmt anbefales..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kokosolie gør også jobbet ret godt :) Samtidig er det også noget af det eneste jeg bruger på min hud. Dét gør underværker!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

StyleBox åbner i dag