Allergi overfor nikkel? Pas på sort makeup

Spar over 50 procent på Bioderma, A-Derma, Vichy, La Roche-Posay mfl.

Escentual tilbud franske apotekermærker

Escentual har igen deres fantastisk kampagne med mellem 25 procent og 1/3 af prisen på franske apotekermærker. Og denne gang er Bioderma med!

Prisforskellen gør at mærker som A-Derma, Vichy og La Roche-Posay er op mod 50 procent billigere end herhjemme. Bioderma – ja, det taler vel for sig selv?

I et sådan udvalg af franske apoteksmærker vælter vi os i favoritter. For eksempel:

Reparationscremen Cicalfate med Zink fra Avene til udslæt og andre problemer. Koster her cirka 57 kroner mod. Normalpris i Danmark 112 kroner.

Avene Cleanance K – effektiv AHA eksfoliering, der er guld til nærmest alle hudtyper.

Avenes produkter mod rødme og rosacea har jeg stadig på min to-do liste. Har nogen af jer prøvet dem?

A-Derma Exomage creme, vaskeolie og Epitheliale AH – behøver jeg vel ikke præsentere mere? 200 ml. fedtcreme koster knap 70 kroner lige nu, dansk normalpris er 179 kroner.

Det her er chancen for at købe solcreme med store besparelser. Den gode fra Vichy til ansigtet koster her lige under 100 kroner mod en dansk normalpris på 135 kroner.

Og så bukker vi og siger TAK for at Bioderma er lanceret på det engelske marked, OG endelig er kommet med i dette tilbagevendende ‘french pharmacy’ udsalg. Er der nogen af jer der har prøvet Biodermas andre produkter – de laver trods alt andet end den ikoniske makeupfjerner?

Her kan du købe det
Find tilbuddene på Escentual her. Det gælder resten af juni eller så længe produkterne er på lager – de mest populære plejer at blive udsolgt. Fragt til Danmark koster 2,95 pund for maks. 2 kilo.

2 kilos reglen er jeg kommet i klinch med før (det løber jo op med et eksembarn i huset…). Den nemmeste løsning er, at dele sin ordre op i flere, hvis man er oppe i fedtcreme i kilovis.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

24 kommentarer

 • Anna

  Jeg har lige bestilt derfra for få timer siden, og glæder mig til at modtage mine franske godter:) Har bl.a. bestilt La Roche Posay effaclar duo, solcreme til ansigtet fra Bioderma og eksfolierende toner fra Clarins. Men kan da være, at jeg er nødt til at vende tilbage inden juni måned er ovre;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg bruger Avenes produkter mod rødme, og skidtet virker! Jeg troede først at det måske hjalp en smule indtil jeg løb tør for creme og holdte pause på en måneds tid og tænkte “har jeg set sådan ud”. Så de har hjulpet mig meget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt! Hvor og hvorfor har du rødme – er det rosacea eller “bare” rødme- hvis jeg må spørge?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Undskyld det lidt sene svar :)
   Hele kinden er rød og rug, og så er min hudtone bare generel ret rød, og det er der blevet lagt en dæmper på. Min kind er stadig rød, men meget mindre og er blevet blødere, og huden i resten af ansigtet har fået normal farve.
   Desuden har jeg døjet lidt med bumser, men de er også droslet ned, så i mine øjne har det bare været vidunder produkter for mig! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Dejligt – shoppede også sidst de havde tilbuddet og købte da bla. en øjencreme fra Avene. Jeg vil gerne prøve noget andet denne gang, så hører meget gerne, hvis I eller læsere kan anbefale en øjencreme blandt de mærker, der er rabat på? Og måske en serum, nu vi er i gang? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet Avenes Antirougeurs concentrate, og synes ikke, den gjorde meget for mine kroniske rødme på kinderne. Jeg har set meget bedre resultater med La Roche-Posays Rosaliac AR intense :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tak for orienteringen – godter er nu bestilt. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Hej Pudderdåser

  Jeg sidder og er ved at bestille lidt, men jeg har ikke helt styr på hvad. Indtil videre har jeg smidt et produkter i kurven, men jeg vil meget gerne høre, om I kan anbefale dem til min hud.
  Om sommeren er min hud nok normal med en smule fedtet pande, og så får jeg nemt stoppede porer, men holder det nede med BHA. Kan jeg mon bruge denne solcreme så? Vichy Capital Soleil Mattifying Face Fluid – Dry Touch SPF50+ 50ml.

  Og for at prøve noget anden end min normale BHA overvejer jeg denne til om natten. Kender I til den?

  Avene Cleanance K Exfoliating Hydrating Cream-Gel 40ml

  På forhånd mange tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hmm underligt, jeg har lige lagt en masse i kurven, men den ville ikke godkende at sende A-derma exomega cremen til DK. Troede det var fordi jeg havde taget fire styks, men den vil slet ikke godkende det lige meget hvad. Har I oplevet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har netop hørt det på Facebook også. Noget tyder på at de danske forhandlere brokker sig igen – det er jævnt anstrengende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åååh skræk
  http://www.escentual.com/a-derma/aderma009/
  Se de sender ikke A derma produkter til DK pt :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg ved det, og jeg er p…. sur

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   De sender til A-Derma til Danmark igen! Jeg har holdt øje med dem og for nogle dage siden forsvandt beskeden om Danmark. Jeg kunne fint bestille Exomega i går aftes og regner stærkt med at det dukker op…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jubii. Tak. Har lige bestilt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   HURRA! Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvad er forskellen på den røde og den grønne bioderma makeup-fjerner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mie
   Den røde er på papirer til sart og sensitiv hud og den grønne er til kombineret og fedtet hud. Men i praksis bruger de fleste vist den røde.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Så hvis man har tendens til fedtet og uren hud, skal man så tage den grønne? Eller er det ligemeget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har brugt den røde både da jeg havde fedtet hud og nu hvor jeg har tør. Jeg vil altid anbefale den røde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allergi overfor nikkel? Pas på sort makeup