Tirsdagstip: Få din neglelak til at holde længere

Rabatkode: Spar 15 procent på Lookfantastic

Produkter fra Lookfantastics webshop

Jeg har en god nyhed og en dårlig nyhed til jer.

Den gode nyhed er at Lookfantastic har lavet en pudderdåse-rabatkode på 15 procent. Og den gælder lige NU.

Den dårlige nyhed er, at den ikke virker på ghd, Moroccanoil, Kerastase, Redken, Urban Decay og Benefit. Ja, jeg ved det godt… MEN der er altså mange andre fede brands at udnytte den på. Se den komplette liste her. Her er min egen:

Riemanns P20
Riemanns solspray P20 er et af de produkter, vi har skældt allermest ud på. Nu er den lavet helt om – blandt andet ved at tilsætte UVA-beskyttelse i form af Avobenzone, og den er kommet i en SPF50 også. Jeg har ikke selv prøvet den endnu, men det bliver vi selvfølgelig nødt til.

Real Techniques
Jeg elsker Real Techniques pensler, og jeg vil have dem allesammen!

Kompakt Tangle Teezer
Dronningen af morgenhår her har brug for en lille børste til tasken. Min tangle teezer er blevet fast inventar derhjemme, og jeg har tænkt mig at prøve den kompakte version til tasken også. Er der nogen af jer, der har prøvet den?

Blax
Nu har jeg jo for første gang i 10 år groet verdens mindste hestehale og skal derfor bevæge mig ud i ukendt land af hårelastikker igen. BLAX er de bedste, og jeg har allerede købt nogle. Men hvilke skal man vælge af de forskellige modeller – er der ikke nogle erfarne langhårede derude?

Alterna
Alterna Bamboo er en af mine yndlings sulfatfrie shampooer, og den har været på markedet i mange år. Hvis man køber den herhjemme i salon, så er det dyrt, men på nettet og med rabatkoder osv. så begynder det at blive en ok pris. Deres Boho Waves Spray er en af mine bedste saltvands-styling sprays. (Der ligger en gammel anmeldelse et sted tror jeg).

Aveda
Jeg skal ikke selv købe noget Aveda lige nu, men jeg ville bare minde om at man faktisk her kan købe Aveda på nettet – det er ellers en umulig opgave i Danmark.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream uden parfume
Eight Hour Cream ude parfume kan jeg til gengæld ikke få for mange af. Især ikke når den koster under 140 kroner med rabat!

Lookfantastic har også en kæmpe negleafdeling, man ikke skal overse, men efter hvad Helene har sagt den anden dag på Facebook om hendes indkøb på Nelly, så har jeg vist neglelak rigeligt på vej til et par år endnu!

Koden er PUD15 og du bruger den lige her.

Den gælder til og med 5. juni.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Husk at du ikke kan kombinere rabatkode og tilbud, så hvis den ikke virker på enkelte produkter, er det som regel fordi der er et tilbud på dem.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

18 kommentarer

 • Negle Lir

  Jeg bruger godt nok Lyxo lige nu, men det er nøjagtig det samme som blax (har før brugt blax) Det er dem i de flade pakker der er de lækre silikone elastikker. De andre “metal free” er bare den klassiske elastik med noget stof/snor omkring. De er virkelig geniale, så jeg er LYKKELIG over at der var 3 i en af mine første goodiebox’es :-p Hvor længe gælder koden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg ved det ikke :/ Jeg venter på en mail. Men et par dage endnu i hvert fald.

   Så metal free virker fuldstændig som en almindelig “gammeldags” hårelastik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv! Jeg vil have Benefit :( Må nøjes med Real Techniques…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lønstrup

  EJ! Hvor er det bare ærgerligt, har her kl. 11 bestilt fra netop lookfantastic! :( Men virkelig lækker hjemmeside og lækkert med en rabatkode, måske skulle man flose lidt mere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lavede fluks en bestilling fra Lookfantastic i går da jeg modtog nyhedsbrevet hvor der stod, at hvis man bruger over 65 pund, får man Real Techniques Core Collection med i købet. Ærgrer mig lidt over at jeg missede jeres 15% rabat-kode og anbefalinger, men jeg glæder mig til at modtage produkterne og ikke mindst prøve penslerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Gad vide om man kan kombinere de to?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det kan man – har nemlig lige gjort det :) Glæder mig som et lille barn til at få pakken med alle lækkerierne jeg har bestilt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  ØV! Har lige prøvet at bruge den og den gælder ikke på Real Techniques eller Paul Mitchell som den ellers burde :-(
  Kan det passe? Og har andre samme udfordring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det gør den her, men pas på at to af Real Techniques produkterne i forvejen er på tilbud og så duer den ikke. Paul Mitchell har jeg ikke prøvet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Negle Lir

   Koden virker ikke hvis der i forvejen er rabat eller en form for kanpagne på produktet. Og det er der på rigtig mange ting så jeg gav op da jeg havde søgt på 5-6 forskellige ting jeg kunne være interesseret i at købe…
   Øv bøv, men så kommer der et andet godt tilbud for mig en anden gang :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Præcis, og det var der jo så på det meste!! Tak for info – og ja, vi tager rabatten en anden god gang ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth Albertsen

  Hej. Vil bare sige, jeg købte Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream i Føtex i går til 99kr. Og den er uden parfume..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej hvor cool, det har jeg ikke set. Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsebeth Albertsen

   Sorry. Har lige været i Føtex.. 95 kr. Koster den :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for det, jeg har brugt koden – fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en rabatkode på min blog der giver 10% på http://www.bellezo.com den gælder også på Moroccanoil, dog ikke ghd jern :)

  Kig forbi http://chanie-beline.blogspot.dk/2013/05/moroccanoil-moisture-repair-shampoo-and.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Få din neglelak til at holde længere