Make Up For Ever Aqua Rouge: Ultra-holdbar læbestift

Den bedste: Batiste tørshampoo

Batiste tøshampoo

Jeg snakkede engang med den skandinaviske chefstylist for et meget kendt, dyrt og prestigefyldt britisk hårstyling-brand om, hvorfor det pågældende mærke ikke lavede en tørshampoo. Hun svarede:

“Det er svært, når man kan købe den allerbedste tørshampoo til under 3 pund i Boots”

Hun talte selvfølgelig om tørshampooen fra Batiste, og jeg bliver nødt til at erklære mig absolut enig. Jeg har endnu ikke oplevet noget mere effektivt.

Den ultra-billige tørshampoo, der desværre ikke findes på det danske marked, har opnået velfortjent kultstatus. Den er simpelthen hamrende effektiv.

Flere varianter
Prisen, du betaler for det, er et tydeligt hvidt skær ved flere af varianterne. Derfor findes den også i flere farvede versioner til både mørkt og mellembrunt hår.

Min egen favorit er XXL Volume, der er suveræn til tyndt og fedtet hår som mit eget. Jeg er dronningen af fedtet morgenhår. Helenes ene søn har engang sagt “guuud har du farvet hår?” efter jeg havde vasket mit hår – så fedtet bliver det. Fra børn og fulde mennesker…

Samtidig med at Batiste XXL Volume affedter håret, så giver den også volume til håret. Det er langt fra alle tørshampooer, der gør det, og jeg ender ofte med affedtet, men fladt hår. Ikke med denne.

‘Hemmeligheden’ er udover de helt almindelige gasser, som altid er i tørshampoo, risstivelse, silica og talk, som affedter håret, giver fylde – og giver det hvide skær. Så vælg varianterne til mørkt hår, hvis du vil undgå det. Den almindelige Batiste indeholder ikke talk som XXL Volume gør og er mindre slem ifht. hvidt skær.

Heftig duft
Alle varianterne er kraftigt parfumeret og dufter af en mindre blomsterbutik. Jeg holder under alle omstændigheder både næse og mund lukket, når jeg bruger spray af denne slags.

Her kan du købe det
Batiste forhandles generelt ikke på det danske marked, undtagen når der popper parallelimport op med jævne mellemrum til forhøjede priser. Stort set ingen engelske webshops sender til Danmark på grund af problemerne med at sende sprayflaske med post.

MEN Asos sender Batiste til Danmark – guderne må vide hvordan, men af hjertet tak for det. Hvilket gør, at vi kan købe Batiste til engelske priser og gratis fragt.

200 ml. koster mellem 27 og 37 kroner alt efter variant og 400 ml koster 46 kroner.

Køb Batiste hos Asos her

Bruger du tørshampoo? Hvilken en virker for dig?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

35 kommentarer

 • Bruger det ikke selv, men jeg har da set at Matas i Frederiksberg Centret har dem. Både i almindelig og rejsestørrelse. Ved dog intet om, om det er et tilfælde af pop-up parallelimport :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det har jeg også godt set. Jeg aner ikke, hvor de får det fra. Men de kostede vist det dobbelte der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har overvejet at prøve dem faktisk, istedet købte jeg dog en hjem fra Kevin Murphy som dufter himmelsk af vanilje! :)

  Besøg evt. Min blog om hårpleje, hvor jeg ligenu har en rabatkode til hårprodukter som Moroccanoil etc.

  http://www.chanie-beline.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Batiste er god men jeg er ikke så glad for duften, som jeg synes bliver i håret. Synes I den er bedre end TRESemmé eller den stadig favoriten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den må jeg da ha købt mig engang. Jeg må så være prinsessen af fedtet hår ;) Jeg skal vaske hår hver dag, ellers ser det fedtet ud. :-) Og det er tyndt og plasket. Så mere volumen er meget velkommen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har længe ville prøve den, så tak for tippet :)….Har lige bestilt en nu, så glæder mig til at prøve den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhlens har dem også. Der koster de ikke ret meget. Så hvis man skal over broen og til Malmø, så kan man jo købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har sett att NiceHair har ett litet lager Batiste. Jag har provat sååå många torrschampoo. Sämst var Lee Stafford och absolut bäst är Batiste. Jag brukar köpa den som är till brunetter när jag är i London men XXL Volume låter otroligt spännande!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Batiste er også min favorit, når jeg har været i London er min kuffert fyldt med tørshampoo :-)
  Jeg har også ok erfaringer med swartskopf – eller hvordan det nu staves, de har lavet en rock’n’roll tørshampoo, og den er også god til prisen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Den må helt sikkert prøves!
  Jeg er virkelig også dronningen af fedtet morgenhår! Min yndlings køber jeg et kæmpe lager af hver sommer i Frankrig. Den er fra Klorane, men det er IKKE den man kan købe i DK. Det er en anden, der er lavet specielt til fedtet hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger selv Batiste, er helt vildt glad for dem :-)
  Men selvom jeg har mørkt hår bruger jeg ofte de hvide, for hvis det mørker pulver kommer på huden skal man ødelægge sin make-up for at få det af :-P Selv om jeg udmærket godt er klar over det, glemmer jeg at bruge den FØR make-up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Mouritsen

  Elsker virkelig også batiste tørshampooerne! Bruger selv versionen ‘Blush’ fra batiste. Den dufter bedst efter min mening, i hvert fald af de 3 jeg har prøvet (blush, original og tropical). De fungerer rigtig godt i mit forholdsvis lyse hår, og er let at børste ud.
  Savner nu stadigvæk en tørshampoo med en normal, standard, ‘shampooduft’. Nogen som kan anbefales?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca Mouritsen

   – køber dem forresten på asos. Nemt og billigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet. Har nu købt et mindre lager :-)

  Hvor er din make helt vildt fin…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også været stor tilhænger af Batsiste i et par år nu – bruger den mellembrune ofr at undgå hvidt skær (dne lugter heller ikke sååå slemt)
  Men! Har dog haft mindre brug for den efter jeg investerede i Redkens hvide shampoo – den er fuldstændig fantastisk til sådan nogle som os der får fedtet hår igen allerede næste morgen! Med den der redken shampoo behøver jeg kun at vaske går hver 6. eller 7. dag!
  Det er virkelig et fantastisk og anbefalelsesværdigt produkt :)
  Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eriksen

  Jeg har endnu ikke prøvet en tørshampoo endnu da jeg ikke har fundet en uden parfume. Kender i nogen? Jeg får også ekstrem fedtet hår, men jeg vil helst ikke vaske det hver dag, da jeg døjer med meget tør og sart hovedbund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig – er selv dybt afhængig af Bastiste, har aldrig prøvet en bedre (og billigere) tørshampoo! Vil lige tilføje, at det hvide skær den afgiver godt kan være en positiv ting, hvis man som jeg er “falsk blondine” og derfor har en udgroning man ønsker at camouflere lidt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er 100% enig, og da jeg boede i Australien i et halvt år var det her en af mine store afhængigheder. Gik også og troede, at man ikke kunne få dem herhjemme i DK, men for et par uger siden aflagde jeg Matas i Frederiksbergcenteret et besøg og der lå de sørme i en kurv. Behøver jeg at sige, at jeg straks købte et mindre lager med hjem?? :) Så skynd dig der forbi – måske der er flere tilbage. Håber så inderligt, at de skal til at være en fast del af deres sortiment, for Matas’ egen tørshampoo kan man da godt stikke skråt op et sted, hvor solen ikke skinner. Ens hår knækker jo for et godt ord, efter man har haft den i brug!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil P

  Nej hvor dejligt, det er bare den bedste som findes, plager folk som skal til England om at tage en med hjem, så jeg må fluks have gang i kortet og bestille. Ellers bruger jeg den fra Tresemmè, selv om jeg ikke har kunnet finde den i Føtex her på det sidste eller Matas.
  Tak for tippet !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil P

  Nej hvor dejligt, det er bare den bedste som findes, plager folk som skal til England om at tage en med hjem, så jeg må fluks have gang i kortet og bestille. Ellers bruger jeg den fra Tresemmè, selv om jeg ikke har kunnet finde den i Føtex her på det sidste eller Matas.
  Tak for tippet !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Missop

  Endelige et indlæg om min yndlings tørshampoo, som jeg også bestiller fra Asos. Den affedter mit hår og giver mig volumen, når jeg springer en hårvask over. Det er lige før, at jeg foretrækker mit hår, når jeg tør vasker det. Jeg køber den i begge størrelser, da den lille (som ikke er så lille endda) er nem at have med i håndtasken. En Bonus er, at Asos leverer super hurtigt, og så er forsendelsen gratis.

  Jeg kan huske, at I tidligere har skrevet et indlæg om jeres tidligere yndlings tørshampoo fra TRESemmé. Den blev jeg skuffet over. Den gjorde intet for mig. Måske var den årsagen til, at det føltes som mit hår blev endnu mere klistret til hovedbunden. Jeg testede den tre til fire gange – derefter røg den ud. Den gjorde intet for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis man skal en tur til Sverige i nærmeste fremtid har Kicks lige nu 20 pct rabat på tørshampoo her i blandt Bastiste der kan fås overalt i Sverige, har selv købt en stor på tilbud til 24 sek i öB der har dem i fast sortiment og hvor de ofte er nedsat….
  Lille tip til shopping turen i min by….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Er ret sikker på at Nelly.com også sælger dem til mellem 55 og 65 kr + fragt. Rejsestørrelse koster så kun 35 kr :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv købt og nu anmeldt den på min blog (med henvisning til jer) og jeg er virkelig vild med den, især til volume. Mit flade hår elsker den!

  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene grove

  Jeg må helt sikkert prøve den fra Batiste, efter jeg har læst det her. Har prøvet et par andre, uden den store succes :-/
  Efter lidt søgen rundt på nettet, har jeg fundet frem til at Batiste tørshampoo kan købes både på Nelly.com – Nicehair.dk – Trendmeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej!
  Hvilken af de forskellige, er til lyst hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Alle dem, der ikke er til mørkt hår :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Roth Ekmann

  Hvordan fungerer de for tørt hår? (som alligevel formår at blive fedtet ved rødderne). Jeg har skulderkort, krøllet hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tørshampoo udtørrer håret, og det gælder for så vidt dem alle. Batiste er hverken værre eller bedre synes jeg. Den pink Batiste er nok værre til tørt hår. Den grønne er som alle andre.

   Hvis dit hår er tørt skal du generelt sørge for at minimere brugen af tørshampoo-

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej søde pudderdåser + læsere!
  Man kan i øjeblikket få 3 typer Batiste i butikskæden Normal til 39 kr :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nu kan man få tørshampooerne flere steder i Danmark til rimelige priser:
  http://shampoo-pristjek.dk/produkt/batiste-dry-shampoo-xxl-volume-200-ml/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ville netop til at bestille batist hos asos, men hjemmesiden siger det ikke kan leveres til dk. Det plejer ikke være et problem. Gad vide om der er en lov der er kommet i vejen for visse produkter? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Malene
   Ja, det er ikke helt utænkeligt. Det bliver lavet om ret tit, og jeg er ikke helt opdateret på den front desværre.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De har dem i netto lige nu til 30 kr 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make Up For Ever Aqua Rouge: Ultra-holdbar læbestift