Pudderdåsernes 3 års fødselsdag – med penselkonkurrence

14.05.13
Pudderdåsernes fødselsdag

Pudderdåsernes fødselsdag

Konkurrencen er lukket for svar og vi er ved at trække en vinder

For 3 år siden netop i dag lancerede vi Pudderdåserne i et noget andet design (men med samme logo-dåse-dame!) på en server i vores gode vens kosteskab i Birkerød.

Siden er meget sket, og endnu mere vil ske. Vi glæder os som små børn juleaften til, hvad de kommende år vil bringe.

Ingen dåse-dag (som Majbritt har døbt dagen i dag på Facebook) uden en konkurrence. Vores fødselsdags-konkurrencer er nemlig anderledes, fordi vi gerne vil give noget særligt tilbage til jer. Vi udvælger nogle produkter, som står vores hjerte særlig nært – og det betyder også, at vi selv skaffer præmierne.

Dåsernes greatest pensel-sæt
Da vi efter et par ugers summen over, hvad præmien skulle være i år, holdt telefon-powwow for at blive enige, sagde vi begge to fuldstændig samtidig: Pensler!

Fordi stort set ligegyldig hvor crappy en kvalitet din makeup er, så betyder det (næsten) ikke noget med de rigtige pensler. Med disse pensler i hånden, findes der stort set ikke den øjenskygge, som vi ikke ville påtage os at få et ordentligt resultat ud af.

Sættet er et virvar af mærker og prisniveauer, og det er præcis de pensler, vi selv tyer oftest til (med højde for at vi var to, der skulle blive enige jo!).

De tre nøje udvalgte pensler er:

Nilens Jord Black Diamond Powder Blush Flat Cut – som i modsætning til hvad navnet siger, er en af de bedste foundationpensler, du kan få. Denne video er muligvis gammel, men princippet gælder stadig.

M.Cosmetics Professional Smokey Eye – som er blevet vores begges favorit til smokey eyes.

MAC 217 Blending Brush – som vi i forbindelse med denne konkurrence hovedrystende opdagede, at vi aldrig har skrevet om! Måske fordi den bare er en helt naturlig selvfølge? Udover at blende, så kan den alt, også at være en af de bedste concealer-pensler.

Sættet har en samlet værdi af 400 kroner. Penslerne på billedet er mine egne godt brugte, bare rolig – vinderen får nogle nye og rene pensler.

For at være med skal du bare lægge en fødselsdagshilsen her i kommentarfeltet til os. Så finder vi en vinder på fredag. Tak fordi I læser med – uden jer var vi her slet ikke. <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
438 kommentarer
Marianne Lauridsen

Tillykke!!!! Ih lækre pensler 🙂 jeg er selvfølgelig med!!
Hip hip hurra for dåse dag! <3
Kh Marianne Lauridsen

anette

tillykke med fødselsdagen 🙂
Kunne i ikke linke til jeres første indlæg? kunne godt tænke mig at læse hvordan det gik til da det første indlæg i pudderdåsernes historie landene på internettet 🙂

Lis T

Tillykke med fø’dagen i dejlige Dåser :D)

Tanja Mortensen

Stort tillykke med de 3 år, vildt at det er 3 år siden.
I gør det skide godt og man får altid svar, når man er i tvivl om noget.

Jette Arildsen

1000, 1000, 1000 gange TILLYKKE med dagen…….!!
Den fedeste blog om og med smukke kvinder….. keep up the good work….

Maja Frangos

Mange gange tillykke med det damer, er en tro læser og rådfører mig altid med jeres blog før jeg overvejer et bestemt køb. I er skønne, fortsæt med det!

Cecilie Larsen

Tillykke til jer! Er relativ ny til at følge jeres blog men allerede har I fanget mig! I er kanon gode! Tillykke med de 3 år 😉

KarinaChr

Hjertelig tillykke med de 3 år. Er kun for nylig begyndt at læse med, men har allerede fået en masse hjælpsomme råd 🙂

Simone Mark

Stort tillykke med fødselsdagen til jer dejlige damer! 🙂
Jeg har nydt at følge jeres blog hver evig eneste dag, siden jeg opdagede den for lidt over et år siden. Det har været skønt at få råd til alt mellem himmel og jord (eller hud og makeup). I har reddet mig fra mange bommerter mht. penge!! 🙂
Knus!

Flisbeth

Stort tillykke 🙂

Camilla Larsen

KÆMPE tillykke med de tre år! Tak for altid gode råd, sjove billeder og festlige kommentarer. Jeg glæder mig – også på juleaftensmåden – til at følge jer mange år fremover endnu 🙂

Din kommentar